• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άρρωστος ο Crutchlow!
Δυσκολεύομαι να αναπνεύσω...
Νέα 26/10/2012 - 16:13

Στόχος του Crutchlow, αυτό το Σ/Κ στην Αυστραλία, είναι να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, με την βρογχίτιδα να του δυσκολεύει το έργο… Ο Βρετανός ολοκλήρωσε στην 4η θέση, πάνω στην M1 του, ενώ όλη την εβδομάδα ξεκουραζόταν καθώς είχε φτάσει άρρωστος στην Μελβούρνη. Σε γενικές γραμμές ήταν ικανοποιημένος με την απόδοσή του, αν και παραδέχτηκε ότι “δυσκολευόταν να αναπνεύσει!”

 

«Κάναμε καλή αρχή και είμαι χαρούμενος, δεδομένου του πως ένιωθα πριν την σημερινή ημέρα», τόνισε ο Crutchlow, ο οποίος τερμάτισε για 0.091 του δευτ. μπροστά από τον ομόσταυλό του Dovizioso. «Είχα υψηλό πυρετό χτες, αλλά το μεγάλο πρόβλημα ήταν η βρογχίτιδα, διότι δυσκολεύομαι στο να αναπνεύσω! Ένιωθα καλύτερα σήμερα και δεν έχω πρόβλημα στο να μείνω συγκεντρωμένος, αλλά αυτή η πίστα είναι τόσο δύσκολη και απαιτητική που είσαι συνεχώς σε εγρήγορση!»

 

«Με τον δυνατό αέρα, δίνεις συνεχώς μάχη με την μοτοσυκλέτα και αυτό δεν μας διευκολύνει αρκετά. Θα επισκεφτώ και πάλι το ιατρικό κέντρο και ελπίζω αύριο να είμαι καλά. Ακόμα δεν είμαι στο 100% και στόχος μου είναι να πάρω μερικούς βαθμούς. Μπορούμε να βελτιωθούμε, διότι χάνουμε πολύ στο δεύτερο κομμάτι. Έχω σπινάρισμα από τον πίσω τροχό και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο πρέπει να βελτιωθούμε για την συνέχεια. Η άσφαλτος έχει σαμαράκια… ήταν άσχημα και πέρυσι αλλά σήμερα την ένιωθες χειρότερη! Η επιφάνεια είναι κατεστραμμένη, αλλά όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση»

 

Επόμενο άρθρο »

Αυστραλία Moto3, ΕΔ3: Δυνατός ο Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

Spies: Απίστευτα πράγματα ο Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα