• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dani: Αναμενόμενα γρήγορος ο Casey
Να δουλέψει στον ρυθμό του θέλει ο Ισπανός άσος
Νέα 26/10/2012 - 14:03

Ενώ ο Casey Stoner ήταν μια κλάση πάνω από τους υπόλοιπους, σήμερα στα πρώτα ελεύθερα του Phillip Island, οι δυο διεκδικητές του Τίτλου – Lorenzo και Pedrosa – ήταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Οι δυο τους τερματίζουν στις δυο πρώτες θέσεις κάθε αγώνα (με τον Dani να έχει επικρατήσει κατά κράτος του Jorge στους πέντε από τους έξι τελευταίους αγώνες), με τον Lorenzo να διατηρεί ένα προβάδισμα 23 βαθμών από τον συμπατριώτη του.

 

Ο Jorge πήρε κεφάλι στην μεταξύ τους μάχη το πρωί, στα πρώτα ελεύθερα, ωστόσο ο Dani πήρε την ρεβάνς το απόγευμα, αφήνοντας τρίτο τον Ισπανό της Yamaha. Να σημειώσουμε, όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Casey, ότι ο Αυστραλός έκανε τον καλύτερό του χρόνο χρησιμοποιώντας το σκληρό ελαστικό, με τον Pedrosa να μην το έχει φορέσει ακόμα…

 

«Ευτυχώς, σήμερα είχαμε δυο στεγνές διαδικασίες – κάτι που δεν το περιμέναμε – και αυτό είναι καλό για την πρώτη ημέρα, ώστε να βρούμε μια σωστή κατεύθυνση για το set-up της μοτοσυκλέτας», τόνισε ο Dani «Σήμερα δοκίμασα μόνο το μαλακό ελαστικό κι έτσι αύριο θα είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσουμε το σκληρό. Έχουμε και μερικές ιδέες για τα ηλεκτρονικά και την ανάρτηση, ώστε να βελτιώσουμε την αίσθησή μας»

 

«Ο Casey είναι πολύ γρήγορος εδώ, όπως αναμενόταν, έτσι ας δούμε, αν δεν βρέξει αύριο, πόσο μπορούμε να βελτιώσουμε τον ρυθμό μας για να πιάσουμε τον Casey» Ο Pedrosa επιμένει να λέει ότι δεν σκέφτεται το Πρωτάθλημα, ωστόσο στις δηλώσεις του μέσα στην εβδομάδα, παραδέχτηκε ότι “θα ήταν καλό” να παιχτεί ο Τίτλος μέσα στην Ισπανία από δυο Ισπανούς! Για να γίνει όμως αυτό, ο Dani θα πρέπει οπωσδήποτε να τερματίσει μπροστά από τον Jorge στον αγώνα της Κυριακής.

 

Επόμενο άρθρο »

Προβληματισμένος ο Hayden

« Προηγούμενο άρθρο

Προβλήματα στις γρήγορες στροφές για Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα