• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προβλήματα στις γρήγορες στροφές για Rossi
Ψάχνει λύσεις ο Ιταλός σούπερ-σταρ
Νέα 26/10/2012 - 13:21

Ο Valentino Rossi, ο οδηγός της Ducati, θέλει να παρουσιαστεί βελτιωμένος στα επόμενα ελεύθερα του Σαββάτου, μετά την 8η θέση που κατέλαβε σήμερα Παρασκευή, στο Phillip Island. Ο θρύλος του MotoGP παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με την αρχική του εμφάνιση στην πίστα της Αυστραλίας, ωστόσο ψάχνει την λύση που θα του επιτρέψει να πάει πιο γρήγορα στις στροφές, χωρίς να θυσιάσει σε επιτάχυνση.

 

Ο Vale έκανε καλύτερο χρόνο στα 1.32.030, δυο δευτερόλεπτα πίσω από τον Stoner, ενώ μπροστά του – στην 7η θέση – βρέθηκε ο Stefan Bradl. «Στο τέλος, η πρώτη ημέρα δεν ήταν τόσο άσχημη, δεδομένου ότι δεν είμαστε τόσο μακριά από τον Bradl και τον Bautista», τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Βελτιώσαμε το στήσιμο της μοτοσυκλέτας και κατάφερα να είμαι πιο γρήγορος το απόγευμα, σε σχέση με το πρωί. Έκανα και μερικούς καλούς γύρους με το φθαρμένο ελαστικό, πράγμα πολύ σημαντικό», υπογράμμισε ο Vale

 

«Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα μπροστά, ψάχνοντας για την ισορροπία που θα μου επιτρέψει να πηγαίνω καλά στις γρήγορες στροφές, χωρίς να χάνω σε επιτάχυνση. Εδώ έχουμε πολύ επιτάχυνση στην αριστερή πλευρά και ως εκ τούτου τα ελαστικά ανεβάζουν θερμοκρασία και αρχίζουν να γλιστράνε ολοένα και πιο πολύ. Θα φανούν πολλά αύριο. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, όπως σήμερα ανάμεσα στα δυο ελεύθερα και μετά θα αποφασίσουμε τι ελαστικό θα έχουμε στον αγώνα»

 

Επόμενο άρθρο »

Dani: Αναμενόμενα γρήγορος ο Casey

« Προηγούμενο άρθρο

O Stoner είναι σε άλλο επίπεδο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα