• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Δεν περίμενα τέτοιους χρόνους!
Τρομερός ο Αυστραλός παρά το πονεμένο του πόδι
Νέα 26/10/2012 - 11:56

Το Phillip Island έδωσε στην 3η στροφή το όνομα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Casey Stoner, ωστόσο – κρίνοντας από την εμφάνισή του σήμερα, πρώτη ημέρα του 17ου γύρου – θαρρεί κανείς ότι όλη η πίστα θα έπρεπε να πάρει το όνομα του φοβερού Αυστραλού!

 

Ο Αυστραλός άσος της Honda είναι ανίκητος μέσα στην πατρίδα του, αλλά με τον τραυματισμένο του αστράγαλο φέτος, ακόμα και ο ίδιος δεν έδειχνε σίγουρος για το τι θα ακολουθήσει. Όμως μετά την εκπληκτική του εμφάνιση σήμερα, Παρασκευή, το μόνο ικανό να σταματήσει τον Stoner είναι η μειωμένη του αντοχή ή ο απρόβλεπτος καιρός!

 

Ο δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άφησε σχεδόν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω του τον Lorenzo το πρωί, ενώ το απόγευμα ήταν κατά 0.885 πιο γρήγορος από τον ομόσταυλό του Dani Pedrosa, σταματώντας το χρονόμετρο κάτω από το 1.30, δλδ πιο κάτω από το ρεκόρ γύρου που κατέχει ο Hayden.

 

«Μια πολύ θετική πρώτη ημέρα… γρήγορα βρήκαμε ρυθμό και για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα τέτοιους χρόνους!», σχολίασε ο Αυστραλός «Με την έξτρα ιπποδύναμη φέτος, είναι πιο εύκολο να διατρέξεις την πίστα! Οι χρόνοι μας στα πρώτα ελεύθερα ήταν καλοί, αλλά πίστευα ότι οι υπόλοιποι θα βελτιώνονταν στα δεύτερα. Ωστόσο καταφέραμε να κάνουμε πολύ γρήγορους γύρους, έχοντας σχεδόν απόσταση αγώνα στα μαλακά ελαστικά, και μετά φορέσαμε τα σκληρά και ρίξαμε κι άλλο τους χρόνους! Αυτό είναι πολύ θετικό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο και την Κυριακή, για να δούμε που θα είναι και οι άλλοι. Ο αστράγαλός μου είναι χειρότερα από το Motegi, αλλά εδώ έχει λιγότερες δεξιές στροφές και είναι καλά που δεν τον πιέζω τόσο πολύ…»

 

Επόμενο άρθρο »

O Stoner είναι σε άλλο επίπεδο!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία Moto2, ΕΔ2: Ανίκητος ο Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα