• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυστραλία Moto2, ΕΔ2: Ανίκητος ο Espargaro!
Redding και Luthi ακολούθησαν, άρχισε η βροχή στην Αυστραλία
Νέα 26/10/2012 - 10:59

Ο Espargaro συνέχισε και το απόγευμα – ώρα Αυστραλίας – τον φοβερό του ρυθμό και δεν του πήρε πολύ ώρα μέχρι να σπάσει τον πρωινό του χρόνο και να πέσει στο 1.34.578, που είναι και ο καλύτερος για την 1η ημέρα. Στην συνέχεια απειλητικά σύννεφα μαζεύτηκαν στον ουρανό και με 20 λεπτά να απομένουν, άρχισε να βρέχει πάνω από την πίστα! Έτσι, με τους περισσότερους να ασχολούνται κυρίως με το στήσιμο των μοτοσυκλετών τους και όχι με το χρονόμετρο, ο Redding πήρε την δεύτερη θέση στους συνδυασμένους χρόνους, παρά το ότι τερμάτισε 8ος στα δεύτερα.

 

Πίσω από τον Βρετανό φιγουράρουν οι Luthi-Kallio και οι δυο τους χάρη στους χρόνους από το πρωί. Ο Anthony West έχει αυτοπεποίθηση από το πρώτο του βάθρο στην Sepang και κατάφερε να πλασαριστεί στην 5η θέση συνολικά, σημειώνοντας μάλιστα τον τρίτο ταχύτερο χρόνο το απόγευμα. Στην 6η θέση συναντούμε τον Di Meglio, με τον Marquez να ξεπερνά τα προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του το πρωί και να παίρνει την 7η θέση, στην προσπάθεια που κάνει για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2.

 

O Iannone φιγουράρει στην 8η θέση, χάρη σε έναν καλό γύρο το απόγευμα, με τον Krummenacher να καταλαμβάνει την 9η θέση. Την δεκάδα ολοκλήρωσε ο De Angelis. Από νωρίς παρουσιάστηκαν μηχανικά προβλήματα για τον Simeon, ενώ ο Cardus είχε δυο πτώσεις στις σημερινές διαδικασίες, χωρίς ευτυχώς συνέπειες για τον αναβάτη. Με την βροχή, μερικοί θαρραλέοι αναβάτες βγήκαν για να δουν τις συνθήκες, ωστόσο ήταν δύσκολο να συγκεντρωθούν πολύτιμες πληροφορίες.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Δεν περίμενα τέτοιους χρόνους!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία ΕΔ2: Άπαιχτος ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα