• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποφασισμένος να επανακάμψει ο Dovi
Φρέναρα δυνατά αλλά δυσκολευόμουν στις εξόδους
Νέα 22/10/2012 - 13:52

Ο Andrea Dovizioso “περίμενε περισσότερα” από τον χτεσινό αγώνα, όταν κυνηγώντας τον Stoner για την 3η θέση, έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε! Ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha Monster Tech 3 κατάφερε να ξαναμπεί στον αγώνα και να τερματίσει στην 13η θέση.

 

Ο Dovi παρουσιάστηκε απογοητευμένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε το Σ/Κ στην Μαλαισία, κυρίως γιατί πίστευε ότι θα μπορούσε να ανέβει στο βάθρο… «Κρίμα που άρχιζε να βρέχει…», σχολίασε ο Ιταλός «Κάναμε πολύ καλή δουλειά όλο το Σ/Κ με την μοτοσυκλέτα στο στεγνό και ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα ελεύθερα, έτσι το να έχουμε τέτοιο καιρό στον αγώνα, ήταν ατυχία για εμάς. Είχα ετοιμαστεί για έναν πολύ δυνατό αγώνα στο στεγνό και είμαι σίγουρος ότι θα πάλευα για μια θέση στο βάθρο. Όμως δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον καιρό και δεν είχα την ίδια καλή αίσθηση στο βρεγμένο»

 

Ο Dovi δυσκολευόταν στις εξόδους των στροφών, πάνω στην δορυφορική του Yamaha, αλλά ήταν καλός στα φρένα παρά τις δύσκολες συνθήκες. «Γλίστρησα στην αρχή και έχασα μερικές θέσεις αλλά κατάφερα να ξαναβρώ τον γρήγορο ρυθμό μου σύντομα. Είναι πολύ δύσκολο να ξεκινάς τον αγώνα στην βροχή, χωρίς να έχεις προηγούμενη εμπειρία στο βρεγμένο όλο το Σ/Κ. Ήμουν αρκετά γρήγορος αλλά δεν είχα καλή πρόσφυση στο πίσω μέρος. Φρέναρα δυνατά αλλά δυσκολευόμουν στις εξόδους των στροφών… Πίεσα πολύ δυνατά, στην προσπάθειά μου να περάσω τον Casey και έχασα το μπροστινό, χωρίς να φρενάρω ενώ βρισκόμουν στην μεγαλύτερη δυνατή κλίση. Πάντως κατάφερα να πάρω μερικούς βαθμούς και να τερματίσω τον αγώνα, αλλά περιμέναμε περισσότερα… είμαι αποφασισμένος να επανακάμψω το επόμενο Σ/Κ στην Αυστραλία!»

 

Επόμενο άρθρο »

Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ έως τις 28 Οκτωβρίου

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi vs κριτή πίστας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα