• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Δείγμα θετικό και στην 2η ειδική
Στην 3η θέση ο Rodrigues, στην δεκάδα και ο Zanol
Νέα 17/10/2012 - 18:00

Ο Helder Rodrigues, μετά την νίκη του στην πρώτη ειδική, είχε δύσκολο έργο χτες, αφού έπρεπε να ανοίξει την πολύ απαιτητική ειδική των 315 χλμ, μια διαδρομή εξαιρετικά δύσκολη στην πλοήγηση με 22 χλμ άμμου και τον δυνατό ήλιο να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους οδηγούς. Ο αναβάτης του HRC πάλεψε δυνατά με τους Coma και Despres και στο τέλος ήρθε 3ος, πίσω από τον Despres, αφήνοντας δεύτερο τον Coma. Ο Πορτογάλος βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης, έχοντας διαφορά μόλις 51 δευτερόλεπτα από τον πρωτοπόρο, Cyril Despres.

 

Ο Felipe Zanol ήταν σταθερός, προσηλωμένος στην πλοήγηση και στην συλλογή εμπειριών στους αμμόλοφους της Merzouga. Στο ντεμπούτο του στο Αφρικανικό τερέν, ο Felipe κατάφερε να πλασαριστεί στην δεκάδα, στην γενική κατάταξη. Καλή ημέρα είχε και ο Sam Sunderland. Η 14η του θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμική του, καθώς στην δεύτερη ειδική έχασε 30 λεπτά εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος. Με τον ρυθμό που είχε, θα μπορούσε σχετικά εύκολα να πάρει μια θέση στην πρώτη πεντάδα.

 

Ο Javier Pizzolito συνέχισε να εξοικειώνεται με την μοτοσυκλέτα της Honda, προετοιμαζόμενος για το Dakar 2013. Είναι 12ος στην γενική κατάταξη. Ξεκινώντας από την 39η θέση, πήρε ποινή 1.5 ώρας επειδή έχασε 3 σημεία ελέγχου στην πρώτη ειδική, ο Johnny Campbell σκαρφάλωσε 19 θέσεις , τερματίζοντας 20ος, χάρη στην εξαιρετική του πλοήγηση στην άμμο και τον γρήγορό του ρυθμό στην πέτρα.

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Aragon test: Biaggi vs Sykes μέχρι τέλους

« Προηγούμενο άρθρο

Nakamoto: H Dorna δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα