• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νίκη Honda στη 1η ειδική του Rally Μαρόκου!
Θετικό το ξεκίνημα με τον Rodrigues επικεφαλής
Νέα 17/10/2012 - 11:31

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε το HRC την επιστροφή του στο Rally, με τον Helder Rodrigues να κερδίζει στη πρώτη ειδική του Rally Μαρόκου! Στο ντεμπούτο του με την CRF 450 Rally, ο Rodrigues επικράτησε στα 271 χλμ, τόσο του Marc Coma, όσο και του Cyril Despres.

 

Το ξεκίνημα έγινε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του HRC, με τον Βρετανό Sam Sunderland να τερματίζει μέσα στην πρώτη δεκάδα, παρά την πτώση που είχε. Ο Βραζιλιάνος της παρέας, Felipe Zanol, στο ντεμπούτο του, έδωσε περισσότερη έμφαση στην συλλογή εμπειριών και τερμάτισε 12ος. Ο Javier Pizzolito, από την Αργεντινή, και ο Αμερικανός Johnny Campbell ήταν σταθεροί και παρά τα λάθη που έγιναν στην πλοήγηση, κατάφεραν να τερματίσουν στην 15η και 16η θέση αντίστοιχα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα», σχολίασε ο νικητής Rodrigues «Είναι μεγάλη ικανοποίηση να κερδίζω στη πρώτη ειδική, στον πρώτο μου αγώνα, με καινούργια μοτοσυκλέτα και σε νέα ομάδα! Είναι απλά η πρώτη ημέρα, αλλά είναι ωραία να ξεκινάς πρώτος. Η CRF 450 Rally δουλεύει πολύ καλά, έχουμε καλή βάση και αυτός ο αγώνας είναι καλός για να ετοιμαστούμε για το Dakar. Σήμερα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα σε διάφορα τερέν. Ήμουν πολύ κοντά με τον Coma και τον Despres, αλλά τελικά επικράτησα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Nakamoto: H Dorna δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK test Aragon: O Sykes 1ος τη 2η μέρα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα