• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto2: Ορμητικός ο Espargaro πήρε την pole!
Ισπανικό τρίο στην κορυφή με τους Marquez-Rabat να ακολουθούν
Νέα 13/10/2012 - 10:44

Οι οδηγοί της Moto2 έκαναν τα αδύνατα δυνατά, σε όλη την διάρκεια των απογευματινών κατατακτηρίων, για να πάρουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα, με τον Espargaro να καταφέρνει – και πάλι – να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο και να κατακτά την pole position, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Marquez. Ο τελευταίος πίεσε αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το 1.50.886 του συμπατριώτη του! Την πρώτη σειρά κλείνει ακόμα ένας Ισπανός, ο Rabat, επιστέγασμα της εξαιρετικής του παρουσίας όλο το Σ/Κ στην ιαπωνική πίστα.

 

Με διαφορά λίγο πάνω από 1/10 από την κορυφή, ο Redding πλασαρίστηκε 4ος, με τον Βρετανό να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση! Δίπλα του θα πάρει θέση ο Luthi (5ος), του οποίου η απόδοση ανεβαίνει σταδιακά ημέρα με την ημέρα. Η έκπληξη στην δεύτερη σειρά ακούει στο όνομα Zarco, ο οποίος είχε μια απρόσμενα δυνατή παρουσία στις κατατακτήριες, παρά το ότι το πρωί – στα τελευταία ελεύθερα – ήταν ουσιαστικά χαμένος…

 

Κι ενώ ο Zarco έκανε την έκπληξη, ο Smith μας απογοήτευσε καταλαμβάνοντας την 7η θέση, ενώ με τις προηγούμενες εμφανίσεις του έδειχνε ότι θα μπορεί να πάρει μια θέση στην πρώτη σειρά. Μεγάλη επανεμφάνιση του Elias στην Moto2, με τον Ισπανό να φέρνει την μοτοσυκλέτα του στην 8η θέση, μπροστά από τον παλιό του ομόσταυλο, Terol! Την δεκάδα συμπλήρωσε ο αγαπημένος της εξέδρας, Nakagami!

 

Εκτός τόπου και χρόνου ο Iannone, δείχνει αδύναμος και έξω από τα νερά του στην Ιαπωνία. Ο Ιταλός – μετά τις απογοητευτικές του προηγούμενες εμφανίσεις – έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα με μια πτώση στις κατατακτήριες, που τον άφησε στην 18η θέση.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των αναβατών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

50η pole για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan: O Jorge Lorenzo πήρε φοβερή pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα