• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan Moto2 ΕΔ3: Ξεχώρισε ο Espargaro!
Δυνατές μάχες με αρκετές πτώσεις στα τρίτα ελεύθερα
Νέα 13/10/2012 - 07:35

Σε τρομερή κατάσταση έδειξε σήμερα το πρωί ο Espargaro και με ένα πολύ καλό 1.51.192 άφησε στην δεύτερη θέση για 6/10 τον μεγάλο του αντίπαλο Marquez. Ο Smith συνεχίζει την καλή του παρουσία στην πίστα της Ιαπωνίας και σήμερα το πρωί είδε το όνομά του – και πάλι – στην 3η θέση της κατάταξης.

 

Οι δυνατές μάχες των τελευταίων ελεύθερων της μεσαίας κατηγορίας, ήταν Ισπανο-Αγγλική υπόθεση, με 8 οδηγούς στην πρώτη δεκάδα να ανήκουν στις δυο αυτές χώρες (με ξεκάθαρη υπεροχή των Ισπανών). Ο Redding έμεινε 3/10 πίσω από τον συμπατριώτη του, στην 4η θέση, κάτι που ίσως σημαίνει μια ωραία μεταξύ τους μάχη στις κατατακτήριες. Πέμπτος ήταν ο Rabat, παρά το γεγονός ότι είχε μια πτώση. Στις επόμενες δυο θέσεις συναντούμε το δίδυμο της Mapfre Aspar Moto2: Torres και Terol, με τον Simon να καταλαμβάνει την 8η θέση. Ο Luthi δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 9η, με τον West να κάνει μια πολύ δυνατή εμφάνιση στα τρίτα ελεύθερα και να φιγουράρει στην 10η θέση!

 

Πολλοί ήταν οι αναβάτες που πίεζαν πολύ και είχαμε αρκετούς να βγαίνουν εκτός πίστας! Ο Nozane (αντικαταστάτης) έπεσε δυο φορές, ενώ έπεσε και ο Kallio, ο οποίος έχασε τον έλεγχο αφού ο Marquez τον ακούμπησε στο πίσω μέρος. Ευτυχώς κανείς από τους αναβάτες δεν είχε κάτι το σοβαρό.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto3: Φοβερός ο Kent πήρε την pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Japan Moto3 ΕΔ3: Μπροστά ο Cortese!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα