• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Japan ΕΔ3: Υπεροχή Pedrosa
Spies & Bautista πολύ βελτιωμένοι
Νέα 13/10/2012 - 05:27

Οι Ελεύθερες Δοκιμές 3 έγιναν με λίγο πιο κρύες συνθήκες ασφάλτου σε σχέση με χθες, αλλά ο Dani Pedrosa έλαμψε με έναν πολύ καλό χρόνο στο 1:45.792 και μαζί την υψηλότερη τελική ταχύτητα και πάλι, με 306.3χλμ/ώρα. Ο Ισπανός της Honda φαίνεται ότι έχει το πάνω χέρι μέσα στην ιδιόκτητη πίστα της εταιρίας και δείχνει έτοιμος να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που του δίνει η υπεροχή σε κινητήρες, αφού ακόμη έχει δύο κινητήρες για τους 4 τελευταίους αγώνες. 

Ο Ισπανός της Yamaha μπορεί να είναι πολύ δυνατός στις εισόδους των στροφών, λόγω της υπεροχής της μοτοσυκλέτας στον τομέα αυτό, αλλά στις εξόδους χάνει σημαντικά. Σήμερα με 1:46.057 και 300.1χλμ/ώρα τελική, βελτίωσε τις χθεσινές του επιδόσεις, αλλά ίσως θα πρέπει να αρκεστεί στη 2η θέση.

Ο ομόσταυλός του Ben Spies έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και είχε σταθερά καλούς γύρους, τερματίζοντας τη 45λεπτη διαδικασία στην 3η θέση, πολύ κοντά στην άλλη Μ1.

Ο Andrea Dovizioso συνέχισε την καλή χθεσινή του εμφάνιση και είναι και αυτός πολύ κοντά στις εργοστασιακές Μ1.

Ο Alvaro Bautista φαίνεται ότι βρήκε τις σωστές ρυθμίσεις για το μπροστινό της Showa που χρησιμοποιεί αποκλειστικά στη μοτοσυκλέτα του και πήρε την 5η θέση, με τη μεγαλύτερη βελτίωση από όλους του πρώτους οδηγούς.

Ο Cal Crutchlow κατάφερε να περάσει τον Casey Stoner, που σήμερα έδειξε να κάθεται λίγο πιο άνετα πάνω στην RC213V.

O Valentino Rossi ήταν και σήμερα αρκετά καλός, αλλά βελτίωσε ελάχιστα το χρόνο του σε σχέση με χθες και μάλιστα είχε μια δύσκολη στιγμή, όταν έσωσε ένα highside!

O Aleix Espargaro με την Aprilia ART των -23χλμ/ώρα σε τελική και -25 ίππων σε ισχύ, έκανε ένα φοβερό χρόνο με 1:47.685 και πήρε την 11η θέση!

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας δείτε αναλυτικά τους χρόνους και τις τελικές ταχύτητες.

 

Επόμενο άρθρο »

Japan Moto3 ΕΔ3: Μπροστά ο Cortese!

« Προηγούμενο άρθρο

7ος με προβλήματα ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα