• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
7ος με προβλήματα ο Stoner
“Δεν νιώθω ακόμα στο 100%...”
Νέα 12/10/2012 - 20:11

Ο Casey, στην πρώτη του εμφάνιση σε πίστα, μετά τον τραυματισμό του, είχε μια μάλλον δύσκολη ημέρα, που δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, όταν εξαιτίας βλάβης της πρώτης του μοτοσυκλέτας αναγκάστηκε να ανεβεί στην δεύτερη. Το απόγευμα τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τον Αυστραλό, ο οποίος έχανε πολύτιμο χρόνο στην προσπάθειά του να ξανασυνηθίσει την RC213V σε συνδυασμό με τον τραυματισμένο του αστράγαλο.

 

«Σήμερα τα πράγματα ήταν κάπως απογοητευτικά… το πρωί μας πρόδωσε η μοτοσυκλέτα μας κι έτσι χάσαμε πολύτιμο χρόνο. Στην δεύτερη διαδικασία είχαμε προβλήματα με τα φρένα και περάσαμε αρκετό χρόνο στο γκαράζ για να το λύσουμε!», αποκάλυψε ο Αυστραλός «Περάσαμε την ημέρα προσπαθώντας να βρούμε ισορροπία με την μοτοσυκλέτα. Βέβαια δεν νιώθω ακόμα 100% έτοιμος, έτσι θέλουμε ένα μικρό διάστημα προσαρμογής, προτού αρχίσουμε να πιέζουμε»

 

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος συνέχισε λέγοντας: «Προς το παρόν τα σημεία επιτάχυνσης μου προκαλούν τα περισσότερα προβλήματα, καθώς υπάρχουν πολλά σημεία που το μπροστινό πάει να σηκωθεί (wheelie) και πρέπει να διατηρείς το σώμα και το βάρος σου μπροστά. Δυστυχώς το πόδι μου δεν μπορεί να λυγίσει τόσο, ώστε να με βοηθήσει να πάω μπροστά, έτσι πρέπει να το κάνω τραβώντας το σώμα μου μπροστά και αυτό με δυσκολεύει στα χέρια, τα οποία καταπονούνται πιο πολύ απ’ ότι συνήθως…»

 

Επόμενο άρθρο »

Japan ΕΔ3: Υπεροχή Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη ημέρα για Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα