• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Μετά το Κατάρ θα αποφασίσω», επιμένει ο Melandri
Έκπληκτος δήλωσε ο Iταλός από την ανακοίνωση της Kawasaki ότι θα συμμετάσχει τελικά στο Πρωτάθλημα των MotoGP...
Νέα 28/02/2009 - 14:38
Έκπληκτος δήλωσε ο Marco Melandri από την ανακοίνωση της Kawasaki ότι θα συμμετάσχει τελικά στο Πρωτάθλημα των MotoGP κατεβάζοντας μια μοτοσικλέτα την οποία θα οδηγεί ο ίδιος.

«Η ανακοίνωση με εξέπληξε και μένα. Ήξερα ότι ψάχνουν για νέο όνομα της ομάδας (σ.σ. πιθανότατα Hayate θα λέγεται), αλλά μέχρι εκεί. Οι Ιάπωνες δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα μαζί μου», είπε ο Ιταλός αναβάτης που έμαθε τα καθέκαστα από τους δημοσιογράφους και τα Μέσα Ενημέρωσης!

Πάντως η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα καθώς όπως λέει ο ίδιος «...η κατάστασή μου είναι ακόμα στον αέρα. Θα πρέπει πρώτα να κλείσω το παλιό συμβόλαιο και να κάνω ένα νέο γι' αυτήν την διαφορετική περίπτωση. Δεν μετράνε τόσο τα λεφτά και αυτό δεν θα είναι μεγάλο θέμα για μένα. Όμως η συζήτηση ήταν πολύ ξεκάθαρη. Από τη στιγμή που δεν μου δίνουν εγγυήσεις για τη μοτοσικλέτα του 2009, θέλω να τη δοκιμάσω ο ίδιος στο Κατάρ και μετά να αποφασίσω. Γιατί δεν έχει κανένα νόημα να τρέξω αν η μοτοσικλέτα είναι τρία δευτερόλεπτα πιο αργή από τις άλλες από τη στιγμή μάλιστα που δεν θα υπάρξει εξέλιξη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Πάντως απ' ότι μου λένε η νέα μοτοσικλέτα λένε ότι έχει σημαντικές διαφορές από αυτήν του 2008 οπότε ανυπομονώ να το διαπιστώσω και ο ίδιος».

Πριν ταξιδέψει στο Κατάρ, ο 26χρονος αναβάτης βρέθηκε στο Ντουμπάι όπου πήρε μέρος στον τέταρτο γύρο του Speedcar Series οδηγώντας με τα χρώματα του Team Lavaggi.

Ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο στον γύρο του Κατάρ όπου ο Ιταλός εντυπωσίασε με την απόδοσή του φτάνοντας μάλιστα μια ανάσα από τη νίκη κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα.

 

Στο Ντουμπάι ο Ιταλός πέτυχε μια δέκατη και μια όγδοη θέση. Στον πρώτο αγώνα ξεκίνησε από την ένατη θέση αλλά κατάφερε στους πρώτους γύρους να ανέβει στην όγδοη. Όμως μια μικροέξοδο που είχε τον έριξε στην 13η θέση για να τερματίσει τελικά δέκατος.

Στον δεύτερο αγώνα, τερμάτισε όγδοος χάνοντας χρόνο και θέσεις στην πρώτη στροφή μετά από έξοδο που είχε.

Για την ιστορία νικητής και στους δύο αγώνες ήταν ο Jean Alesi.

Επόμενο άρθρο »

Στο Κατάρ χτυπάει η καρδιά των MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΓΩΝΑΣ ΜotoGP ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 2012

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα