• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Preziosi: «Πρέπει να βοηθήσουμε τον Melandri»
Μπορεί να είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα του γκριντ από άποψη επιδόσεων, ωστόσο παραμένει μια δύστροπη... κυρία που λίγοι μπορούν να κουμαντάρουν...
Νέα 10/04/2008 - 00:00
Μπορεί να είναι η κορυφαία μοτοσυκλέτα του γκριντ από άποψη επιδόσεων, ωστόσο παραμένει μια δύστροπη... κυρία που λίγοι μπορούν να κουμαντάρουν. Για την ακρίβεια μόνο ένας: Ο Casey Stoner...

Ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι και ο μοναδικός αναβάτης που έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της Desmosedici, την ώρα που ο ομόσταβλός του Marco Melandri αλλά και οι Sylvain Guintoli - Toni Elias της «δορυφορικής» Alice δεν μπορούν να την οδηγήσουν οριακά, όπως αυτοί θα ήθελαν.

Το γεγονός αυτό έχει θορυβήσει τους ανθρώπους της Ducati που ψάχνει να βρει λύσεις. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Filippo Preziosi τόνισε πως θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές με στόχο να βοηθήσει τον Melandri να βρει τον καλό του εαυτό.

«Ο Μarco δεν αισθάνεται άνετα με τη μοτοσυκλέτα και υποφέρει αρκετά γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περιμέναμε. Η μοτοσυκλέτα μας έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον Casey και το να τον έχει team-mate είναι πολύ δύσκολο. Είναι πολύ επιθετική στο πλαίσιο και στον κινητήρα και αυτό αρέσει στον Casey γιατί του επιτρέπει να έχει καλύτερα αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Αλλά ο Marco δυσκολεύεται αρκετά γιατί χρειάζεται μια λιγότερο επιθετική μοτοσυκλέτα. Για να τον βοηθήσουμε πρέπει να του δώσουμε ένα πλαίσιο με μικρότερη ακαμψία και να βελτιώσουμε τον τρόπο απόδοσης του κινητήρα κάνοντάς τον λιγότερο επιθετικό. Με λίγα λόγια πρέπει να βελτιώσουμε την οδηγησιμότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Preziosi στο ιταλικό περιοδικό Motosprint.

Ο «precious» (πολύτιμος) όπως τον αποκαλούν, τόνισε πως η Honda διαθέτει αυτή τη στιγμή την καλύτερη μοτοσυκλέτα του γκριντ, ενώ δήλωσε έκπληκτος από την απόδοση του Jorge Lorenzo στους πρώτους αγώνες της χρονιάς: «Νομίζω ότι η κορυφαία μοτοσυκλέτα είναι αυτή που προηγείται στο Πρωτάθλημα. Η Honda και η Michelin αποτελούν για μένα σημεία αναφοράς, όπως και ο Rossi στους αναβάτες. Δεν αποτελεί έκπληξη το ότι η Honda και η Michelin βρίσκονται μπροστά γιατί ο Pedrosa έκανε δυο πολύ καλούς αγώνες. Η απόδοση του Lorenzo με έχει εντυπωσιάσει. Ούτε ο Pedrosa ούτε ο Stoner δεν ήταν το ίδιο γρήγοροι στο ντεμπούτο τους».

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: 'Αστατος καιρός, ο Nakano η έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Mε οδηγό το 2007 ο Rossi στο Estoril

Χορηγοί