• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mε οδηγό το 2007 ο Rossi στο Estoril
Αισιόδοξος ενόψει του αγώνα του Estoril εμφανίζεται ο Valentino Rossi. Ο Doctor έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη πίστα καθώς μετράει συνολικά οχτώ παρουσίες στο βάθρο.
Νέα 09/04/2008 - 00:00
Αισιόδοξος ενόψει του αγώνα του Estoril εμφανίζεται ο Valentino Rossi. Ο Doctor έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη πίστα καθώς μετράει συνολικά οχτώ παρουσίες στο βάθρο, πέντε εκ των οποίων στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο 29χρονος πολυπρωταθλητής της Fiat Yamaha ελπίζει ότι θα μπορέσει να επαναλάβει εμφάνιση ανάλογη με την περσινή όπου πήρε τη νίκη μετά από μάχη που έδωσε με τον Dani Pedrosa.

Από τότε πέρασαν έξι αγώνες χωρίς νίκη για τον Rossi, ο οποίος θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί.

«Ο περσινός αγώνας του Estoril ήταν εξαιρετικός. Ήταν μια φανταστική μάχη με τον Pedrosa και ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της σεζόν για μας. Επίσης ήταν η τελευταία που νίκησα και ελπίζω να επαναληφθεί αυτό και φέτος! Ο αγώνας της Jerez ήταν πολύ σημαντικός για μας. Η δεύτερη θέση μόλις στον δεύτερο αγώνα μας με την Bridgestone και μετά από ένα δύσκολο αποτέλεσμα στο Κατάρ ήταν πού σημαντική για μας. Επιπλέον γέμισε αυτοπεποίθηση όλους όσοι εργάζονται σε αυτό το γκαράζ. Η μοτοσυκλέτα μας ήταν πολύ δυνατή και τα λάστιχα δούλεψαν καλά μέχρι το τέλος. Μετά ακολούθησαν οι δοκιμές στις οποίες καταφέραμε να κάνουμε πρόοδο με την Bridgestone. Δουλεύουμε βήμα βήμα αλλά όλοι είναι πολύ συγκεντρωμένοι και η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη. Ελπίζω ότι τώρα είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε για τη νίκη! Το Estoril είναι μια καλή πίστα για μας και έχω κάνει αρκετούς καλούς αγώνες εκεί, ειδικά με την Yamaha. Φέτος γίνεται διαφορετικό μήνα σε σχέση με πέρσι οπότε οι συνθήκες ίσως είναι λίγο διαφορετικές, αλλά είμαστε έτοιμοι για όλα!», δήλωσε ο Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Hopkins ενόψει Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Για νίκη στο Estoril»

Χορηγοί