• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ξεκίνησαν πάλι οι συζητήσεις για το Austin!
Θα δούμε 3ο Αμερικάνικο GP του χρόνου;
Νέα 01/09/2012 - 16:44

Οι συζητήσεις για την ένταξη της πίστας στο Austin του Τέξας, στο ημερολόγιο του MotoGP τον επόμενο χρόνο, ξεκίνησαν - μετά το πάγωμά τους εξαιτίας περιπλοκών - όπως γράφαμε πριν από 6 μήνες!

 

Η F1 ανακοίνωσε ότι ήλθε σε συμφωνία (σε απευθείας συνομιλίες με τους ιδιοκτήτες της πίστας) και οι αγώνες θα ξεκινήσουν από τον Νοέμβριο. Ωστόσο, μια παρόμοια συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί ακόμα για το MotoGP. Το τελευταίο όμως δείχνει ότι θα αλλάξει, καθώς η Dorna επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την “Circuit of the Americas” για ένταξη της πίστας στο ημερολόγιο του 2013.

 

Παρά την σχετική είδηση, ο πρόεδρος της “Circuit of the Americas”, Bobby Epstein, παρέμεινε ασαφής για το MotoGP: «Είμαστε ενθουσιασμένοι από το έντονο ενδιαφέρον που δείχνουν τα μηχανοκίνητα Πρωταθλήματα! Είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούμε να προσφέρουμε στους οπαδούς ένα γεμάτο ημερολόγιο αγώνων!», έγραψε πρόσφατα.

 

Να σημειώσουμε ότι το προσωρινό ημερολόγιο του MotoGP για το 2013 – το οποίο θα έχει αρκετές και σημαντικές αλλαγές, όπως αναμένεται – θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα στον επόμενο γύρο του Πρωταθλήματος, στο San Marino στις 14-16 Σεπτεμβρίου.

 

Επόμενο άρθρο »

H Multistrada κέρδισε το Pikes Peak

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Classic Corners!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα