• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδοστρωτήρας ο Jorge!
Ελπιδοφόρα εμφάνιση για Spies!
Νέα 25/08/2012 - 19:14

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Jorge Lorenzo, με μια κίνηση ματ κατάφερε να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του και να κατακτήσει την pole position με ένα φοβερό 1.55.799! Ο Ισπανός είχε δυσκολευτεί στα ελεύθερα του Brno, αλλά μόλις άλλαξε τις ρυθμίσεις του σε αυτές που πρωτοδοκίμασε πέρυσι, όλα άλλαξαν και κανείς δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό του!

 

«Δυσκολευτήκαμε αρκετά με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας το πρωί… ήμασταν κάπως χαμένοι! Μετά όμως γυρίσαμε στις ρυθμίσεις που είχαμε δοκιμάσει την πρώτη φορά στο τεστ του Brno πέρυσι και όλα πήγαν περίφημα! Πραγματικά το διασκέδαζα πάνω στην μοτοσυκλέτα, γέρνοντας περισσότερο και με λιγότερα ηλεκτρονικά! Ήθελα απλά να παραμείνω στην πίστα και να συνεχίσω να οδηγώ και να οδηγώ, ώστε να βελτιώνω τον χρόνο μου!», κατέληξε το μεγάλο φαβορί του φετινού Τίτλου.

 

Σε πολύ καλή κατάσταση και ο Ben Spies το απόγευμα, με τον Τεξανό να δείχνει ότι θα μπορούσε να βάλει την Yamaha του στην πρώτη σειρά, κάτι που όμως δεν έγινε εξαιτίας κάποιων λαθών του. Εν τέλει, ο Spies έχασε την θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid, για μόλις 0.004 δευτ.!

 

«Σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά στις κατατακτήριες», δήλωσε ευχαριστημένος ο Τεξανός «Έκανα κανα δυο λάθη στους γρήγορους γύρους μου και αν δεν συνέβαινε αυτό, πιστεύω ότι θα ήμασταν στην μπροστινή σειρά. Η μοτοσυκλέτα και η ομάδα μου δουλεύουν εξαιρετικά και έχουμε καλό ρυθμό για τον αγώνα! Έτσι, εύχομαι να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα αύριο και θα δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε!»

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη σειρά για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Επέστρεψε το χαμόγελο στον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα