• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Hopkins ενόψει Estoril
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο βελτιώνεται η κατάσταση του John Hopkins ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετό καιρό από τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο Ιανουάριο κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Phillip Island.
Νέα 10/04/2008 - 00:00
Όσο περνούν οι μέρες, τόσο βελτιώνεται η κατάσταση του John Hopkins ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για αρκετό καιρό από τον τραυματισμό -στη βουβωνική χώρα- που υπέστη τον περασμένο Ιανουάριο κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Phillip Island.

Ενόψει του αγώνα του Estoril, ο Hopper δηλώνει πιο δυνατός από ποτέ και έτοιμος να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα σε μια πίστα που του αρέσει πολύ.

Στις δοκιμές που έγιναν μετά τον αγώνα της Jerez -όπου τερμάτισε έβδομος-, δούλεψε μαζί με τους μηχανικούς του πάνω στο set-up της ZX-RR. Έκανε αρκετές αλλαγές στις ρυθμίσεις με στόχο να φέρει τη μοτοσυκλέτα στα μέτρα του και να την προσαρμόσει στο επιθετικό στιλ οδήγησης. Το βάρος ενόψει του αγώνα της Πορτογαλίας, έπεσε στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων ώστε να μπορέσει η μοτοσικλέτα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της πίστας.

«Έχω καλή αίσθηση για το Σαββατοκύριακο. Μου αρέσει το Estoril. Οι σφιχτές στροφές απαιτούν δυνατά φρένα, κάτι που ταιριάζει στο οδηγικό μου στιλ αλλά και στη μοτοσυκλέτα της Kawasaki. Είναι καλό που κανείς από τους αναβάτες δεν έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα δοκιμών στη συγκεκριμένη πίστα. Μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην πίστα», δήλωσε ο 24χρονος αναβάτης της Kawasaki Racing και πρόσθεσε: «Μετά τη Jerez, αισθάνομαι πολύ καλύτερα απ' ότι αισθανόμουν μετά τον αγώνα του Κατάρ. Είχαμε θετικό αποτέλεσμα και κάναμε κάποιες καλές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα οι οποίες ελπίζουμε ότι θα μας βοηθήσουν στην Πορτογαλία. Ανυπομονώ για τον αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

AΠΟΣΤΟΛΗ Estoril: 'Αστατος καιρός, ο Nakano η έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Mε οδηγό το 2007 ο Rossi στο Estoril

Χορηγοί