• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρώτες δοκιμές μέσα στο 2009 για τον Corsi
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 17/2 στην πίστα της Valencia οι δοκιμές του Team Pons στα 125cc...
Νέα 17/02/2009 - 20:21
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 17/2 στην πίστα της Valencia οι δοκιμές του Team Pons στα 125cc.

O Simone Corsi επέστρεψε για πρώτη φορά στη δράση μετά τη χειμερινή διακοπή δοκιμάζοντας την περσινή Aprilia RSA την οποία θα έχει και φέτος στη διάθεσή του.

Οι αλλαγές που έχει η μοτοσικλέτα είναι ελάχιστες και περιορίζονται στη χαρτογράφηση του μικρού, δίχρονου κινητήρα.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν τη Δευτέρα με καθυστέρηση λόγω της βροχής έπεσε από βραδύς στην περιοχή και η οποία άφησε «σημάδια» της  στην πίστα.

Για τον Corsi αυτές ήταν πολύ σημαντικές δοκιμές καθώς δούλεψε για πρώτη φορά με τον νέο του αρχιμηχανικό, τον συμπατριώτη του Pietro Caprara ο οποίος πέρσι ήταν στα MotoGP, στο πλευρό του Andrea Dovizioso.

Την πρώτη μέρα ο νεαρός Ιταλός είχε πτώση χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί. Καλύτερός του χρόνος ήταν το 1'42"9.

Τη δεύτερη ανέβασε ρυθμό και βελτίωσε τις επιδόσεις του με τον καλύτερό του χρόνο να είναι το 1'41"3 (σ.σ. σχεδόν τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον ταχύτερο γύρο αγώνα που σημείωσε κατά τη διάρκεια του περσινού GP ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Mike di Meglio).

«Κάποιοι από τους τεχνικούς είναι καινούργιοι αλλά είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον χόρο και το πως να κάνουν εξαιρετική δουλειά. Διαθέτουν εμπειρία και ελπίζω να μάθω απ' αυτούς φέτος. Στόχος μου ήταν να συνηθίσω τη μοτοσικλέτα μετά από τις τρίμηνες διακοπές», είπε ο 22χρονος Ιταλός νικητής του τελευταίου αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στην πίστα Ricardo Tormo.

Στην πίστα βρέθηκε και ο άλλος οδηγός της ομάδας, ο Ισπανός Nico Terol, που γύρισε σε χρόνους παραπλήσιους με αυτούς του Corsi.

Επόμενο άρθρο »

O Μelandri ετοιμάζεται για τις δοκιμές του Κατάρ!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεψε την παράσταση ο Melandri στο Speedcar Series

Χορηγοί