• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Να σπάσει την αρνητική παράδοση θέλει ο Pedrosa
Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Dani Pedrosa προηγείται στο Πρωτάθλημα. Στο Estoril, ο Ισπανός δεν έχει καλή παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ σε καμία κατηγορία.
Νέα 09/04/2008 - 00:00
Μετά τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς, ο Dani Pedrosa προηγείται στο Πρωτάθλημα. Στο Estoril, όπου διεξάγεται την Κυριακή 13/4 ο επόμενος αγώνας, ο Ισπανός δεν έχει καλή παράδοση, καθώς δεν έχει νικήσει ποτέ σε καμία κατηγορία.

Η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ είναι η δεύτερη, στην οποία τερμάτισε πέρσι, έπειτα από συγκλονιστική μάχη που έδωσε με τον Valentino Rossi.

«Oι δοκιμές που κάναμε στη Jerez θα μας βοηθήσουν στο να αποκτήσουμε μεγαλύτερη οικειότητα με τη μοτοσικλέτα και να δουλέψουμε με τη Michelin δοκιμάζοντας κάποια πιο στενά εμπρός λάστιχα. Στο Estoril χρειάζεσαι μια μοτοσυκλέτα που συμπεριφέρεται πολύ καλά στα φρένα και που προστατεύει το πίσω λάστιχο ώστε να έχει πολύ καλό κράτημα καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Από οδηγικής άποψης, είναι μια δύσκολη πίστα, καθώς θα πρέπει να είσαι πολύ δυνατός για να χειριστές το φρενάρισμα αλλά και τα "σαμαράκια". Επιπλέον χρειάζεται εξαιρετική φυσική κατάσταση. Το πιο σημαντικό σημείο της πίστας είναι η τελευταία στροφή -πρόκειται για μια παρατεταμένη που επηρεάζει την ταχύτητα με την οποία θα βγεις στην ευθεία εκκίνησης/τερματισμού-. Η άσφαλτος δεν είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχει "σαμαράκια" και είναι αρκετά γλιστερή, αλλά μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα, καθώς είναι 100% ισπανική!», δήλωσε ο 22χρονος αναβάτης της Repsol Honda.

Επόμενο άρθρο »

Αισιόδοξος ο Hopkins ενόψει Estoril

« Προηγούμενο άρθρο

Stoner: «Για νίκη στο Estoril»

Χορηγοί