• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στο Estoril με κόντρα την παράδοση ο Lorenzo
Η πίστα του Estoril είναι μία από τις τέσσερις συνολικά που υπάρχουν στο πρόγραμμα των MotoGP όπου ο Jorge Lorenzo δεν έχει νικήσει ποτέ, σε καμία κατηγορία.
Νέα 09/04/2008 - 00:00
  • Γλιτώνει το νυστέρι ο Lorenzo

    Η πίστα του Estoril είναι μία από τις τέσσερις συνολικά που υπάρχουν στο πρόγραμμα των MotoGP όπου ο Jorge Lorenzo δεν έχει νικήσει ποτέ, σε καμία κατηγορία. Επίσης είναι μια από τις μόλις δυο πίστες του προγράμματος όπου δεν έχει πάρει ποτέ pole position.

    Αυτήν την αρνητική παράδοση καλείται να σπάσει φέτος ο 20χρονος Ισπανός αναβάτης της Fiat Yamaha, ο οποίος έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την πορεία του στην κορυφαία κατηγορίας.

    Μετά τον αγώνα της Jerez, ο νεαρός αναβάτης ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να εξεταστεί από τον κορυφαίο ορθοπεδικό Χαβιέρ Μιρ. Το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς λέγεται «arm pump».

    Όλο αυτό το διάστημα, ο Ισπανός έκανε μασάζ και φυσιοθεραπείες ελπίζοντας πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια.

    «Είμαι πολύ χαρούμενος από τους πρώτους αγώνες. Είχα δυο pole positions και δυο παρουσίες στο βάθρο στους δυο πρώτους μου αγώνες στα MotoGP! Προφανώς και θα ήθελα να είχε νικήσει στη Jerez αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι πού νωρίς για να ανησυχώ για νίκες. Δουλεύουμε πολύ και προοδεύουμε συνεχώς και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Οι δοκιμές που έγιναν στη Jerez μετά τον αγώνα, πήγαν πολύ καλά και απ' ότι φαίνεται όλες οι αλλαγές που κάναμε στην M1 είχαν θετικά αποτελέσματα. Μακάρι όλες οι δοκιμές να πάνε έτσι. Πέρσι, στο Estoril ήμουν τρίτος και πολύ κοντά στην κατάκτηση του δεύτερου Πρωταθλήματος της καριέρας μου, οπότε έχω καλές αναμνήσεις. Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για τους Ισπανούς αναβάτες γιατί η Πορτογαλία είναι γειτονική χώρα και πολλοί Ισπανοί φίλοι του σπορ έρχονται στην πίστα. Σίγουρα δεν είναι από τις αγαπημένες μου πίστες, καθώς το καλύτερό μου αποτέλεσμα είναι η τρίτη θέση! Ο καιρός είναι αρκετά απρόβλεπτος και η πίστα είναι αρκετά δύσκολη με κάποια πολύ δυνατά σημεία φρεναρίσματος. Γνωρίζω όμως ότι η Yamaha είναι καλή σε αυτήν την πίστα και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος. Ο στόχος μου για τον αγώνα παραμένει ο ίδιος: Να μάθω, να διασκεδάσω, να βελτιωθώ και να δώσω για ακόμα μια φορά τον καλύτερό μου εαυτό», δήλωσε ο Lorenzo.

    Επόμενο άρθρο »

    Αισιόδοξος ο Hopkins ενόψει Estoril

    « Προηγούμενο άρθρο

    Stoner: «Για νίκη στο Estoril»

    Χορηγοί