• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Στο Mugello είδαμε φως!
Ιδανική η κατάσταση στην Ducati με την έλευση της Audi!
Νέα 25/07/2012 - 16:25

H ομάδα της Ducati προετοιμάζεται για  τους δυο επόμενους γύρους στην Αμερική, εκεί όπου θα μπορούν να υπολογίζουν στην θερμή υποστήριξη των φιλάθλων στις εξέδρες, λόγω της παρουσίας του Nicky Hayden στην ομάδα των κόκκινων του Borgo Panigale! Ο Nicky ήταν προσκεκλημένος στο SpeedTV και μοιράστηκε τις σκέψεις του για το παρόν και το μέλλον, τόσο του ίδιου όσο και της Ducati, κάτω από το στιβαρό "χέρι" της Audi!

 

«Την περασμένη εβδομάδα στο Mugello, επιτέλους, είδαμε φως!», σχολίασε ο Αμερικανός «Η παρουσία της Audi έχει δημιουργήσει μια ιδανική κατάσταση στην Ducati, είναι ένας σημαντικός εταίρος και θα ωφελήσει πολύ την εταιρεία! Όλοι μας περιμένουμε με ανυπομονησία τι θα φέρει το μέλλον!»

 

Στην συνέχεια ο Hayden ήταν προσεκτικός στις δηλώσεις του, μην αποκαλύπτοντας αυτό που σας έχουμε ήδη γράψει, ότι δηλαδή θα συνεχίσει κανονικά στην Ducati, αφενός περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση από την ίδια την ομάδα, αφετέρου διότι μένουν ακόμη κάποιες συγκεκριμένες λεπτομέρειες να διευθετηθούν…

 

«Δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη…», σχολίασε ο αναβάτης «Για μένα είναι πολύ ωραίο που αγωνίζομαι με την Ducati, μου αρέσει η εταιρεία και η ομάδα και υπάρχουν πολλά καλά παιδιά εδώ! Έχουμε ακόμα δρόμο στις συνομιλίες που κάνουμε με την ομάδα, αλλά δεν είμαστε πολύ μακριά… εύχομαι να συμφωνήσουμε σε όλα μέχρι τον αγώνα στην Ινδιανάπολη!

 

Επόμενο άρθρο »

Στo exploze cafe SUPER PARTY, το Σάββατο 28 Ιουλίου

« Προηγούμενο άρθρο

Τρίτη και τυχερή για τον Bautista στην Laguna!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα