• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΠΠΤ Τυμπάκι Superstock: Ο Κοντομάρος 3 στα 3
Κέρδισε για 3η φορά, δυνατός ο Μαρκεζίνης
Νέα 20/07/2012 - 18:39

 

Φωτογραφία: Βαγγέλης Μαραγκός Σ.Ο.Α.Μ.

 

Ο Πρωταθλητής Κώστας Κοντομάρος, οδηγώντας την Ducati 1098R της Fan Motorcycles, που προετοιμάζει η ομάδα ZeroZen Racing με τον Αντώνη Μερεμέτη επικεφαλής, κέρδισε σχετικά άνετα τον Αγώνα με 11'' δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο Γιώργο Μαρκεζίνη. 

Ο Κοντομάρος έφυγε από την αρχή μπροστά και έκανε διαφορά ασφαλείας με ένα σταθερά γρήγορο γυρολόγιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στους 27 από τους 33 γύρους του Αγώνα σημείωσε χρόνους στα 54'' με ταχύτερο στο 54.130.

Όμως ο Γιώργος Μαρκεζίνης με την Honda CBR1000RR που προετοιμάζει ο Άκης Γεωργόπουλος είχε αντίστοιχα καλή απόδοση, γράφοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 53.926 και κάνοντας ακόμη 19 γύρους στο 54'' για να μείνει σχετικά άνετα 2ος, μπροστά από τον Γκιζίνο. Με τη σειρά του ο οδηγός από τη Θήβα, ο Άρης Γκιζίνος με την Suzuki GSXR1000 που υποστηρίζει η Σπανός Δ. Γεωργικές επιχειρήσεις, ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου και στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πίππος
Πίππος

Οι Μαρκεζίνης και Γκιζίνος, έδωσαν αρχικά μεγάλη μάχη με τον Λευτέρη Πίππο που οδηγεί την ΚΤΜ RC8 της ομάδας Γούλας Racing, μάλιστα ο Μαρκεζίνης ακολούθησε μέχρι το τέλος τον Πίππο, ο οποίος όμως τιμωρήθηκε από τη Διεύθυνση του Αγώνα με 10'' ποινή, μετά από μια έξοδο που είχε, σε ένα σημείο της διαδρομής, που λόγω της χρήσης του αεροδρομίου, ορίζεται από κορίνες. Παρά το ότι ο Πίππος έχασε δύο θέσεις στην έξοδο και τις ξαναπήρε αργότερα, θεωρήθηκε ότι η έξοδος του στοίχισε πολύ λιγότερο χρόνο και έτσι τιμωρήθηκε με τα 10'' ενώ οι οδηγοί είχαν προειδοποιηθεί ακόμη και με ποινή αποκλεισμού για ανάλογες κινήσεις.

Γκιζίνος
Γκιζίνος

Έτσι πίσω από τον Πίππο, 5ος τερμάτισε ο Βασίλης Γερακίτης, με την BMW S1000RR της ομάδας του Παναγιωτόπουλου, που κέρδισε τη μάχη από τον Γιάννη Κριελέση και τον Διονύση Αχτύπη, που τερμάτισαν 6ος και 7ος αντίστοιχα.

Ο Ηλίας Γλυκός πήρε την 8η θέση, ενώ δεν τερμάτισε ο Σαρρής.

 

Στη βαθμολογία με την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στους τρεις πρώτους Αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος, προγείται ο Κοντομάρος με 75 βαθμούς, που έχει προβάδισμα 26 βαθμών από τον δεύτερο Λευτέρη Πίππο και 39 από τον τρίτο Άρη Γκιζίνο.

 

Αποτελέσματα 3ου Αγώνα ΠΠΤ

1 KONTOMAROS K FAN MOTO,ZEROZEN RACING,PIRELLI,MEREME 33 Laps

2 MARKESINIS G BAXEVANIS,NOLAN,GEORGOPOULOS RACING,RA 00' 11.258

3 GIZINOS A SPANOS D ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΓΚΙΖΙΝ 00' 18.199

4 PIPOS L EKO,KTM SEE,MICHELIN,GOULAS RACING 00' 20.356

5 GERAKITIS V BMW PANAGIOTOPOULOS,NO FEARENERGY DRIN 32 Laps

Μαρκεζίνης
Μαρκεζίνης

6 KRIELESIS J GEORGOPOULOS,GOLD FREN,ERMAX,BAXEVANIS 00' 07.008

7 AXTIPIS D TEAMBOUSTAS.NET 00' 28.247

8 GLIKOS I BOUTOS,FRAGOS R&D WORKSHOP 31 Laps

Εκτός κατάταξης

9 SARIS H 22 Laps

 

Πίππος, Γκιζίνος, Μαρκεζίνης
Πίππος, Γκιζίνος, Μαρκεζίνης
Γκιζίνος
Γκιζίνος
Μαρκεζίνης
Μαρκεζίνης
Κοντομάρος και paddock boy
Κοντομάρος και paddock boy
ΖeroZen Team
ΖeroZen Team

Επόμενο άρθρο »

SBK Brno Κατατ.1: Gugliano, Melandri μπροστά

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Brno: O Gugliano 1ος στις ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα