• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bautista πάλεψε και τερμάτισε 7ος!
Ξεκινώντας από την τελευταία θέση του grid!
Νέα 09/07/2012 - 16:22

Ο αναβάτης της San Carlo Honda Gresini κατάφερε μερικές ωραίες μανούβρες – σε μια πίστα που είναι δύσκολη για προσπεράσεις – και πλασαρίστηκε κοντά στο γκρουπ που πάλευε για μια θέση στο βάθρο, ωστόσο στο τέλος έπρεπε να συμβιβαστεί με την 7η θέση, ένα καλό αποτέλεσμα δεδομένου ότι ξεκίνησε τελευταίος, μετά την τιμωρία που δέχτηκε για το γνωστό πια λάθος του στο Assen

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι ξεκίνησα τελευταίος και κατάφερα να τερματίσω 7ος, που είναι ένα καλό αποτέλεσμα!», δήλωσε ο Ισπανός οδηγός. «Είναι κρίμα που έχασα αρκετό καιρό στην αρχή, προσπαθώντας να προσπεράσω τις CRT. Προσπάθησα να το κάνω χωρίς να πάρω πολλά ρίσκα και μόλις τους πέρασα γλίστραγε το πίσω ελαστικό, που με δυσκόλεψε σε όλο τον αγώνα. Προσπάθησα να προσαρμόσω το στυλ μου και να χρησιμοποιήσω το γκάζι με διαφορετικό τρόπο, έτσι στο δεύτερο μισό του αγώνα πλησίασα τους οδηγούς μπροστά μου!»

 

«Κατάφερα να προσπεράσω τους Rossi και Bradl στον προτελευταίο γύρο, αλλά έχασα το μπροστινό και παραλίγο να πέσω! Ήθελα να το ξαναπροσπαθήσω, αλλά σηκώθηκε η κίτρινη σημαία και έτσι τελείωσαν όλα εκεί… στην τελευταία στροφή είχα ακόμη μια ευκαιρία αλλά δεν κατάφερα να κάνω προσπέραση! Τέλος πάντων, το αποτέλεσμα ήταν καλό και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που έδωσε το 100% όλο το Σ/Κ, αν και ήξεραν ότι αυτός ο αγώνας θα ήταν δύσκολος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Barbera: Ο πιο διασκεδαστικός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Crutchlow σε συζητήσεις με την Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα