• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ENTRY FORM: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: KEVIN SCHWANTZ SUZUKI SCHOOL
Νέα 02/04/2008 - 00:00
*Εφόσον κληρωθώ ανάμεσα στους 26 τυχερούς μαθητές (κλήρωση ενώπιον συμβολαιογράφου στις 15/5), για να συμμετάσχω στο KSSS, πρέπει να προκαταβάλω το ποσό των 900 Euro**, είτε με ταχυδρομική επιταγή, είτε αυτοπροσώπως, είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της 2 ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΕΠΕ, Μητροπόλεως 43, 15124 Μαρούσι, τηλ: 210.6125126, η οποία έχει αναλάβει την οργάνωση. Σε περίπτωση που δεν καταφέρω να βρεθώ στην πίστα των Σερρών την προκαθορισμένη ημερομηνία το ποσό αυτό ΔΕΝ θα μου επιστραφεί.

**Eκτός από ένα τυχερό μέλος του motoGP club, του οποίο το ποσό των 900.00 Euro θα καταβληθεί από το club.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Αντιγράψτε τη σελίδα αυτή (copy) και ανοίξτε ένα μήνυμα στην «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» του site μας. Εκεί επικολλήστε (paste) το κείμενο και συμπληρώστε το όνομα και επίθετο με ελληνικούς και με λατινικούς χαρακτήρες, για χρήση από τους δασκάλους της σχολής και τον κ. Kevin Schwantz, καθώς και για να χρησιμοποιηθούν στα αναμνηστικά που θα τυπωθούν στις ΗΠΑ. Στις γνώσεις αγγλικής και μέγεθος μπλούζας συμπληρώστε Χ στο κενό που ακολουθεί την απάντησή σας. Στο μοντέλο Suzuki συμπληρώστε τα κυβικά.

Το KSSS απευθύνεται αποκλειστικά σε οδηγούς μοτοσυκλετών Suzuki, street και supersport μοντέλων, οπότε δυστυχώς δεν μπορούν να συμμετάσχουν οδηγοί με μοτοσυκλέτα άλλης μάρκας .

Επόμενο άρθρο »

Πονάει, αλλά γλιτώνει το νυστέρι ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

O Schumacher εντυπωσιάζει σε αγώνα μοτοσυκλέτας

Χορηγοί