• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η καρδιά του Rossi είναι διχασμένη…!
Πέρασα όμορφα στην Yamaha αλλά θέλω να κερδίσω με την Ducati!
Νέα 21/06/2012 - 12:55

Δεν είναι εύκολο να πάρει κάποιος αποκλειστική συνέντευξη από τον Valentino Rossi, ωστόσο η Lara Alvarez του Ισπανικού καναλιού Telecinco κατάφερε όχι μόνο αυτό, αλλά να βρεθεί και μέσα στο motorhome του Ιταλού πολύ-Πρωταθλητή!

 

«Είναι δύσκολο να μένεις στο paddockμερικές φορές…», ξεκίνησε ο να λέει ο Vale«…γιατί κάθε Σ/Κ υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι που με ψάχνουν!»

 

«Είμαι πολύ οργανωμένος και επίσης πολύ προληπτικός!»

 

Όσο για το πώς έγινε γνωστός ως ο Γιατρός;

 

«Ο πατέρας μου ο Graziano με βοήθησε πολύ. Μου πέρασε το πάθος του για τις μοτοσυκλέτες, αλλά ήταν παράλληλα και λίγο φοβισμένος. Στην αρχή όλα ήταν απλά ένα παιχνίδι! Μόνο στην πρώτη μου χρονιά στα GP, το 1996, άρχιζα να σκέφτομαι ότι αυτό μπορεί να γίνει η ζωή μου. Το παρατσούκλι προήλθε από το γεγονός ότι στην Ιταλία υπάρχουν πάρα πολλοί με το επίθετο Rossi, έτσι υπάρχουν και πολλοί: Γιατροί Rossi…!»

 

«Ευτυχώς έχω κερδίσει πολλά στην καριέρα μου και δεν έχω ανάγκη να αγωνίζομαι για συγκεκριμένα αποτελέσματα. Προτιμώ μια πρόκληση και τώρα προσπαθώ να κερδίσω με την Ducati. Πάνω απ’ όλα όμως, αγωνίζομαι γιατί έχει πλάκα και μου αρέσει ακόμα! Δεν είμαι σίγουρος που θα καταλήξει το εγχείρημα και δεν ξέρω αν θα κερδίσω ποτέ με την Ducati, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου για να το κάνω πραγματικότητα!»

 

Στην συνέχεια υπογράμμισε ότι ο ερχομός του στην Ducati, είναι κάτι που δεν το μετανιώνει…

 

«Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Ήταν κάτι που ήθελα να δοκιμάσω και οπωσδήποτε το να κερδίζω ως Ιταλός, πάνω σε ιταλική μοτοσυκλέτα, θα ήταν κάτι μοναδικό! Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι έκανα λάθος επιλογή…»

 

«Η μοτοσυκλέτα με την οποία διασκέδαζα περισσότερο, ήταν η Yamaha, διότι πέρασα το καλύτερο διάστημα της καριέρας μου σ’ αυτήν. Πέτυχα τα καλύτερά μου αποτελέσματα και έμεινα εφτά ολόκληρες σεζόν εκεί… τον περισσότερο χρόνο από κάθε άλλη ομάδα…»

 

Επόμενο άρθρο »

Τέλος ο Rodriguez από την SAG

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Μπορώ στην εργοστασιακή Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα