• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Μπορώ στην εργοστασιακή Yamaha!
H τελική απόφαση ανήκει στα αφεντικά της ομάδας…
Νέα 21/06/2012 - 09:56

Ο αναβάτης της Yamaha Tech 3, Cal Crutchlow, πιστεύει ότι έχει την δυνατότητα να βρεθεί στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha! Η μία από τις δυο θέσεις έχει καλυφθεί, με τον Jorge Lorenzo να ανακοινώνει πριν μερικές ημέρες ότι ανανέωσε το συμβόλαιό του με την εταιρεία μέχρι το 2013.

 

Την δεύτερη θέση κατέχει ο Spies, με τον Τεξανό όμως να είναι σε πολύ δύσκολη θέση μιας και οι δυο αναβάτες της δορυφορικής Yamaha τον ξεπερνούν σε απόδοση σε κάθε αγώνα. Άλλωστε, ακόμα και ό ίδιος έχει δηλώσει ότι δεν του αξίζει η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, βάσει των μέχρι τώρα εμφανίσεών του στο Πρωτάθλημα!

 

«Θεωρώ ότι έχω ελπίδες για μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα, αλλά την τελική απόφαση θα πάρουν τα αφεντικά της ομάδας», σχολίασε ο Βρετανός αναβάτης της Tech 3 σε live webchat

 

«Για την ώρα, έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε, ωστόσο ο Andrea ήταν στην εργοστασιακή για 3 χρόνια και τώρα επέστρεψε στην δορυφορική. Δε παύει όμως να είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες που υπάρχουν! Βέβαια, το γεγονός ότι ήταν ήδη στη εργοστασιακή ομάδα, ίσως λειτουργήσει υπέρ μου…»

 

«Προτεραιότητά μου είναι να μείνω με την Yamaha, διότι ήταν πιστοί σε εμένα τα τέσσερα τελευταία χρόνια και ελπίζω να τους το ανταποδώσω και να κάνουμε μαζί πολύ καλή δουλειά! Θα περιμένω να δω τι θέλουν να κάνουν αυτοί πρώτα και μόνο τότε θα εξετάσω τις άλλες προτάσεις στο τραπέζι…»

 

Ο Crutchlow, ο οποίος έκανε έναν φανταστικό αγώνα μέσα στην πατρίδα του το περασμένο Σ/Κ, αναρρώνει από το πέσιμο που σημείωσε στο Silverstone.

 

Επόμενο άρθρο »

Η καρδιά του Rossi είναι διχασμένη…!

« Προηγούμενο άρθρο

Χολωμένος και ο Spies με την Dorna…!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα