• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: «Ανυπομονώ για κάθε αγώνα!»
Αντλεί δύναμη από το καλό ξεκίνημα της χρονιάς!
Νέα 31/05/2012 - 13:18

Μετά το πλασάρισμά του στην πρώτη πεντάδα αναβατών της μεγάλης κατηγορίας στο Le Mans, ο νεοφερμένος Stefan Bradl ατενίζει το επερχόμενο GP της Βαρκελώνης με ανανεωμένη αισιοδοξία! Αν και ο νεαρός Γερμανός νίκησε στην συγκεκριμένη πίστα πέρυσι, στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, εν τούτοις δεν έχει εμπειρία πάνω στην RC213V… αυτό δεν τον απέτρεψε όμως από το να δηλώσει ότι του αρέσει ιδιαίτερα η δομή της πίστας!

 

«Ξέρω την πίστα πολύ καλά. Ξεκίνησα την καριέρα μου στο Ισπανικό Πρωτάθλημα και έχω αγωνιστεί εκεί αρκετές φορές», είπε ο Bradl λίγες ώρες πριν την έναρξη του 5ου γύρου στην Ισπανία. «Είναι μια σημαντική πίστα για εμένα. Μου αρέσει η δομή της με τους γρήγορους τομείς και με τις περιορισμένες περιοχές δυνατού φρεναρίσματος»

 

«Η ευθεία είναι αρκετά μεγάλη κι έτσι για μια μοτοσυκλέτα MotoGP δεν είναι τόσο μικρή όσο η αντίστοιχη στο Le Mans ή στο Estoril. Ανυπομονώ για κάθε αγώνα διότι το ξεκίνημα της σεζόν ήταν πολύ θετικό για εμάς και κάθε εβδομάδα έχω κάτι να μαθαίνω σχετικά με την μοτοσυκλέτα… Πέρυσι στην Βαρκελώνη πήρα την pole και την νίκη, στην Moto2. Θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε φέτος, οδηγώντας την RC213V!

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η εξαιρετική πορεία του Γερμανού, αντικατοπτρίζεται και στην θέση του στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος, όπου φιγουράρει στην 7η θέση με 35 βαθμούς!

 

Επόμενο άρθρο »

Οι αριθμοί πριν την Καταλονία

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Miller: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα