• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Να ανακάμψει θέλει ο Bautista!
Στον «εντός έδρας» αγώνα της Βαρκελώνης
Νέα 31/05/2012 - 10:35

Ο Alvaro Bautista εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η καλή αίσθηση από το μπροστινό που αποκόμισε στο Le Mans πριν δυο εβδομάδες, θα τον βοηθήσει να αποδώσει καλύτερα στην Βαρκελώνη.

 

«Τα πήγαμε καλά στο στεγνό στην Γαλλία, βελτιώσαμε την αίσθησή μας με την μοτοσυκλέτα και μειώσαμε την διαφορά με τους μπροστά», σχολίασε ο Ισπανός λίγες ώρες πριν την έναρξη του 5ου γύρου στην Καταλονία. «Δυστυχώς η αίσθησή μας δεν ήταν καλή στο βρεγμένο και είχαμε μεγάλο πρόβλημα με την πρόσφυση… έτσι γνωρίζουμε καλά ότι πρέπει να βελτιωθούμε πολύ για την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε τέτοιες συνθήκες. Η πίστα της Καταλονίας είναι μια από τις αγαπημένες μου διότι είναι γρήγορη και τεχνική και με στροφές όπου μπορείς να κάνεις το πίσω να γλιστρήσει. Υπάρχουν επίσης μεγάλες ζώνες φρεναρίσματος, έτσι θα πρέπει να βρούμε ένα σταθερό set-up για την μοτοσυκλέτα και να κάνουμε την σωστή επιλογή ελαστικών επειδή η δεξιά πλευρά χρησιμοποιείτε πολύ στην συγκεκριμένη πίστα!»

 

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Fausto Gresini: «Ο αγώνας της Καταλονίας είναι ένας ακόμα αγώνας “εντός έδρας” για έναν από τους αναβάτες μας. Θεωρώ επίσης ότι οι μοτοσυκλέτες μας ταιριάζουν στην πίστα αυτή και επιπλέον θα εκμεταλλευτούμε τις βελτιώσεις που κάναμε στο Le Mans, ώστε ο Alvaro να μειώσει την διαφορά του με τους μπροστινούς αναβάτες. Του αρέσει πολύ η πίστα αυτή και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πολύ δουλειά στην μοτοσυκλέτα τόσο το Σ/Κ, όσο και στις δοκιμές της Δευτέρας…»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Miller: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστρέφει ο Edwards!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα