• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το βάθρο οδηγεί τον Spies!
Θέλει να επαναλάβει την περσινή του εμφάνιση!
Νέα 29/05/2012 - 19:02

Ο Ben Spies θα πάει στην Ισπανία σε μια προσπάθεια να επαναλάβει την δυνατή του εμφάνιση πέρυσι, όταν και κατέκτησε το πρώτο του βάθρο με την εργοστασιακή Yamaha, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου! «Μου αρέσει να οδηγώ σε αυτήν την πίστα, έτσι ανυπομονώ να βρεθώ εκεί και να ξεκινήσουμε», σχολίασε ο Τεξανός αναβάτης της Yamaha.

 

«Η σεζόν μέχρι στιγμής είναι πολύ δύσκολη, όμως πιστεύω ότι αυτό το Σ/Κ θα ανακάμψουμε! Όπως πάντα, θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου, για να φέρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι η μοτοσυκλέτα είναι ανταγωνιστική, έτσι θα εστιάσουμε στο να βρούμε μια καλή βάση για set-up και ας ελπίσουμε ότι θα αγωνιστούμε στο στεγνό αυτό το Σ/Κ!»

 

Από την πλευρά του, ο Massimo Meregalli έδειξε αισιόδοξος ότι ο Spies θα καταφέρει κάτι καλό στην συγκεκριμένη πίστα: «H πίστα αυτή είναι παραδοσιακά πολύ καλή για την Yamaha και είχαμε πολύ καλά αποτελέσματα εκεί, και με τους δυο μας αναβάτες… Γνωρίζουμε ότι του Spies του αρέσει η πίστα στην Καταλονία, και το γεγονός ότι ανέβηκε στο βάθρο πέρυσι, μου δίνει σιγουριά ότι με το κατάλληλο στήσιμο θα μπορέσει να παρουσιαστεί δυνατός και να αφήσει πίσω του την δύσκολη φετινή αρχή»

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Είμαι ερωτευμένος με την Καταλονία!

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεισε σήμερα η Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα