• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: Χρησιμοποιώ ακόμη τα παλιά φρένα!
Το καινούργιο δεν είναι πάντοτε και καλύτερο!
Νέα 24/05/2012 - 23:47

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Casey Stoner, είχε μια σύντομη συνομιλία – μέσω twitter – με τον Cal Crutchlow, σχετικά με τα καινούργια φρένα της Brembo. Ο Αυστραλός τόνισε στον Crutchlow ότι δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένο ότι κάθε τι καινούργιο, είναι και απαραίτητα καλύτερο!

 

Θυμίζουμε ότι ο Βρετανός της Yamaha Tech 3, αρνήθηκε να αγοράσει τον νέο εξοπλισμό, σε αντίθεση με τον Andrea Dovizioso, ο οποίος – όπως είχαμε γράψει – πλήρωσε για τα φρένα από την τσέπη του! Ο μηχανικός του Crutchlow, Steve Blackburn, υπολόγισε το κόστος σε 60,000 Eυρώ, για όλη την σεζόν, προσθέτοντας: «Τα φρένα του Dovi δεν είναι ουσιαστικά καλύτερα, χρειάζονται την ίδια πίεση πέδησης και η μεγαλύτερη διαφορά τους έγκειται στην πιο μεγάλη επιφάνεια, με συνέπεια την χαμηλότερη θερμοκρασία του δίσκου»

 

Και η συμβουλή του Stoner προς τον Βρετανό αναβάτη; «… μην θεωρείς ότι κάθε τι καινούργιο είναι καλύτερο, εγώ χρησιμοποιώ ακόμα τα παλιά φρένα, επειδή δεν μου άρεσαν τα καινούργια…»

Λίγο μετά απάντησε και ο Crutchlow: «… όχι, τα θέλω καθώς και ο Dovi τα έχει… χαχαχαχα Έχω θέμα με τα δικά μου όμως, επειδή υπερθερμαίνονται…»

Τέλος, ο Αυστραλός επισήμανε ότι: «είχα πολλά προβλήματα με τα καινούργια, πιο ευαίσθητα και χωρίς δύναμη μακροπρόθεσμα. Μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω αυτό που έχει ο Dovi…»

 

 

Eδώ να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του συνεργάτη μας Mat Oxley, στην Μ. Βρετανία γίνεται αυτές τις μέρες "έρανος" μεταξύ οπαδών του Crutchlow και από ότι φαίνεται θα υπάρχουν τα χρήματα ώστε να αγοραστούν τα νέα φρένα πριν τον Αγώνα της Καταλονίας! 

 

Επόμενο άρθρο »

Θετικό το τεστ στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολη επιστροφή για τον Vermeulen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα