• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sidi Sport: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross ΜΧ1
Ο πιο γρήγορος στο Μεξικό, ήταν ο Tony Cairoli!
Νέα Αγοράς 16/05/2012 - 17:54

Δελτίο Τύπου

 

15 Μαΐου 2012 – O Tony Cairoli και η Sidi Sport σημάδεψαν με την παρουσία τους τον πρώτο – στην ιστορία – αγώνα Motocross που έλαβε χώρα στο Μεξικό. Το ασταμάτητο σερί του Πρωταθλητή της KTM, συνεχίστηκε με την νίκη του στην κατηγορία MX1. Μετά από δυο φοβερούς και αμφίρροπους αγώνες, o Cairoli κατέκτησε τον δεύτερο εποχικό του τίτλο, ανεβάζοντας το σύνολο καριέρας του στους 45!

 

Μετά από ένα εκπληκτικά γρήγορο ξεκίνημα (Speedy Gonzales-like!!), o Cairoli κυριάρχησε στον πρώτο αγώνα, τερματίζοντας άνετα και χωρίς καμία πίεση. Στον δεύτερο αγώνα, δεν ξεκίνησε το ίδιο γρήγορα, αντιμετώπισε μερικά προβλήματα αλλά κατάφερε να αντιδράσει με όπλο το απίστευτο ταλέντο του! Εντυπωσιακός o Cairoli, κατάφερε να ανακάμψει από τις τελευταίες θέσεις και να τερματίσει τρίτος. Με βάσει τα δυο αυτά αποτελέσματα, ο Cairoli ήταν ο νικητής του Grand Prix στο Μεξικό, ανεβαίνοντας με τις Sidi Crossfire μπότες του το ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

 

Ο Ken de Dycker ολοκλήρωσε την μεγάλη επιτυχία της Sidi, οδηγώντας μια ΚΤΜ και τερματίζοντας 3ος στον πρώτο αγώνα και 5ος στον δεύτερο. Ο αναβάτης δεν ανέβηκε στο βάθρο για λίγο, αφού στην συνολική βαθμολογία έμεινε 4ος. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα γίνεται πιο ενδιαφέρον και πιο ανταγωνιστικό μετά από κάθε αγώνα! Ο Tony Cairoli κρατά γερά την πρώτη θέση στην βαθμολογία, με 178 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον Desalle με 149, τον Paulin με 134 και τον De Dycker, ο οποίος σκαρφάλωσε στην 4η θέση, με 131.

 

Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, μετά την παρουσία του στο Μεξικό. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην Νότιο Αμερική, όπου είναι προγραμματισμένο το Βραζιλιάνικο GP την επόμενη εβδομάδα. O Cairoli θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να υπερισχύσει ακόμη μια φορά των αντιπάλων του…! οι ανταγωνιστές του έχουν προειδοποιηθεί!

 

Επόμενο άρθρο »

Dainese G.Air-Flux Tex

« Προηγούμενο άρθρο

2012 Wave 110i

Χορηγοί