• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η απόδοση μου στους τελευταίους αγώνες του 2008, αρκεί για να κερδίσω τον Rossi…
Ο Stoner δεν νιώθει μόνος για την διεκδίκηση του τίτλου και την εκθρόνιση του Rossi.
Νέα 26/01/2009 - 09:06
Πιστεύει ότι ο ανταγωνισμός για το 2009 θα είναι εντονότερος από κάθε άλλη χρονιά και το έργο του Rossi επίσης δυσκολότερο!

Μπορεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2008 Valentino Rossi να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, σίγουρα όμως για τους περισσότερους αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας αποτελεί τον “εχθρικό στόχο”. Ο Πρωταθλητής του 2007 Casey Stoner εμφανίζεται κάτι παραπάνω από αισιόδοξος στο να καταφέρει να ανακτήσει τον τίτλο του!

Ο ίδιος δηλώνει: “ Για να κερδίσουμε τον Valentino, δεν χρειαζόμαστε τίποτα παραπάνω, από αυτά που είχαμε στους τελευταίους αγώνες της περσινής σεζόν. Αν τα πράγματα πάνε καλά, ξέρουμε ότι είμαστε αρκετά γρήγοροι για να κερδίσουμε. Ωστόσο δεν είμαστε μόνοι μας. Ο Dani μπορεί να το κάνει, ο Jorge επίσης μπορεί να κερδίσει, όπως και δυο-τρεις άλλοι αναβάτες μπορούν να μας πιέσουν εξίσου.”

“Πολύς κόσμος χρησιμοποιεί την δικαιολογία, ότι είναι τύχη το να κάνεις όλο και περισσότερες δοκιμές. Όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν δυο τροχούς, κλιπόν, φρένα, ταχύτητες και συμπλέκτη”. Παρότι έχασε τις τελευταίες δοκιμές στην Jerez, δηλώνει αποφασισμένος και σίγουρος ότι: “ πιθανόν να απαιτείται μια κάποια εξοικείωση και συνήθεια στην αίσθηση της μοτοσυκλέτας και την κατεύθυνση του set up, όμως τέσσερις μέρες δοκιμών πριν την έναρξη της σεζόν είναι αρκετές”.

Μετά την επιτυχημένη εγχείριση του περασμένου Νοεμβρίου στον καρπό του, θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για πρώτη φορά φέτος στις επίσημες δοκιμές της Sepang στις 5 Φεβρουαρίου.

Επόμενο άρθρο »

Η Bridgestone εύχεται συναρπαστικότερες μάχες στα MotoGP

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ilmor στα σκαριά συνεργασίας με την Kawasaki

Χορηγοί