• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo προειδοποιεί τον Dovizioso!
Σε μια προσπάθεια του τελευταίου να προσπεράσει
Νέα 01/05/2012 - 11:28

Κατά την διάρκεια του προχτεσινού αγώνα της Κυριακής, στα αρχικά στάδιά του όταν όλοι προσπαθούσαν να πλασαριστούν καλύτερα στην πίστα, ο Jorge Loreno ώθησε τον Dovizioso προς τα έξω και στην συνέχεια σήκωσε το χέρι του, σε μια χειρονομία που φάνηκε ότι ήταν απολογία (φωτό 2). Ωστόσο, αποδείχτηκε ότι ο Ισπανός δεν ήθελε να απολογηθεί με την χειρονομία του, αλλά να προειδοποιήσει τον επιθετικό αναβάτη της Tech 3!

 

Ο Lorenzo, σε μια συνέντευξή του χτες, δήλωσε τα εξής για το περιστατικό: «Ήταν ένα σήμα ώστε να τον προειδοποιήσω να περιμένει προς τα μέσα – ίσως – του αγώνα ή προς το τέλος, προτού επιχειρήσει οποιαδήποτε προσπέραση, ειδικά στους πρώτους γύρους. Στα χαρτιά, αγωνίζομαι για τον τίτλο του Πρωταθλητή κι εκείνος έχει μοτοσυκλέτα του ίδιου κατασκευαστή… έτσι έπρεπε να περιμένει λίγο κι όχι να με περάσει στο όριο, με το ρίσκο να πέσουμε και οι δυο μας και να μην πάρουμε καθόλου βαθμούς. Θεωρώ ότι πρέπει να περιμένεις να το κάνεις στα μέσα του αγώνα, ή στο τέλος, παρά να ρισκάρεις κάτι τέτοιο στην αρχή. Στο MotoGP πρέπει να μάθεις πώς να παίρνεις ελεγχόμενα ρίσκα… γι’ αυτό έκανα σήμα στον Andrea, “όχι τώρα”. Η εμπειρία αυτό μου έχει διδάξει…»

 

Ο έτερος αναβάτης του περιστατικού, Andrea Dovizioso, δήλωσε σχετικά: «Ας πούμε ότι κάναμε κι οι δυο μας λάθος, το φταίξιμο είναι 50-50. Προσπάθησε να με περάσει, αλλά είχα λίγο παραπάνω περιθώριο και άφησα τα φρένα. Είχε χώρο να στρίψει. Νομίζω ότι επίτηδες με ακούμπησε και μου έδωσε την προειδοποίηση, αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο»

 

Επόμενο άρθρο »

H Ioda φτιάχνει 4κυλίνδρο κινητήρα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα (παραλίγο) φοβερό σώσιμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA