• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fenati: ένα νέο αστέρι γεννιέται!
Εντυπωσίασε ο νεαρός Ιταλός της Moto3
Νέα 30/04/2012 - 14:20

Το όνομα του νεαρού Ιταλού (έγινε 16 χρονών τον Ιανουάριο!) είναι στα χείλη όλων, όσοι ασχολούνται με τους αγώνες ταχύτητες μοτοσυκλετών, μετά την πραγματικά μεγαλειώδη εμφάνισή του στον αγώνα της Jerez, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που ανάγκασαν σχεδόν τους μισούς οδηγούς της κατηγορίας να εγκαταλείψουν!

 

Τα συγχαρητήρια προς τον Ιταλό έδιναν και έπαιρναν και όχι μόνο επειδή κατάφερε να τερματίσει πρώτος στις δύσκολες συνθήκες της ισπανικής πίστας, αλλά κυρίως γιατί το έκανε με χαρακτηριστική άνεση, χτίζοντας μια διαφορά 36(!) ολόκληρων δευτερολέπτων από τους υπόλοιπους, καθώς σημείωνε τον ένα ταχύτερο γύρο μετά τον άλλον!

 

Διαβάστε τι είπαν για το «φαινόμενο» μεγάλα ονόματα του MotoGP:

 

Casey Stoner: «Με εντυπωσίασε στον πρώτο αγώνα, αλλά να κερδίσει με διαφορά 36 δευτερολέπτων… αυτό πρέπει να είναι ρεκόρ στις μικρές κατηγορίες!

 

Jorge Lorenzo: «Νομίζω ότι έχουμε ένα μεγάλο αστέρι, είναι ήρεμος και μπορεί να διατηρήσει τον ρυθμό του, ειδικά στο Κατάρ όπου ο Vinales ήταν λίγο πιο γρήγορος. Σίγουρα του ανήκει μια θέση στο Πρωτάθλημα. Σε δύσκολες συνθήκες, εκεί που είναι εύκολο να κάνεις το λάθος, ήταν ψύχραιμος και πραγματικά ταχύτατος»

 

Dani Pedrosa: «Τον πρόσεξα στο Κατάρ όταν τερμάτισε δεύτερος πίσω από τον Vinales. Εδώ κέρδισε με μια ντροπιαστική – για τους αντιπάλους του – διαφορά…!

 

Valentino Rossi: «Μόνο μία λέξη: καταπληκτικός! Είναι μόλις 16 χρονών, αλλά δείχνει ότι αγωνίζεται σε GP τα τελευταία είκοσι χρόνια! Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε ένα τέτοιο ταλέντο. Είναι καλύτερος από εμένα, όταν έκανα το ντεμπούτο μου και είναι και καλό παιδί. Ναι, η αλήθεια είναι ότι μου θυμίζει κάποιον…»

 

Εμείς να προσθέσουμε ότι το ντεμπούτο του νεαρού στο Κατάρ και η δεύτερη θέση που κέρδισε, ήταν καλύτερο όχι μόνο από το αντίστοιχο του Vale, όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε, αλλά επίσης και από το ντεμπούτο των Max Biaggi, Marco Melandri, Loris Capirossi, Jorge Lorenzo, Casey Stoner και ακόμα και από αυτό του Giacomo Agostini (!) όταν ο θρύλος πρωτοέκανε την εμφάνισή του στο προσκήνιο των αγώνων!

 

Τι δήλωσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής;

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη. Ξεκίνησα καλά, πλασαρίστηκα στις πρώτες θέσεις και κράτησα τον ρυθμό μου μέχρι τέλους. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου και φυσικά την οικογένειά μου, οι οποίοι με υποστήριξαν όλο το Σ/Κ καθώς προσπαθούσα να συνηθίσω την βρεγμένη πίστα. Ήταν φανταστικός αγώνας και τώρα είμαστε μπροστά στο Πρωτάθλημα. Πηγαίνω στο Estoril με μεγάλη ταπεινοφροσύνη και με την περιέργεια να ανακαλύψω μια πίστα με τόσο μεγάλη παράδοση»

 

Ένα νέο αστέρι γεννιέται; Μόνο ο χρόνος θα δείξει…

 

Επόμενο άρθρο »

Ένα (παραλίγο) φοβερό σώσιμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκλείστηκε ο Ajo από το Estoril!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA