• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αποκλείστηκε ο Ajo από το Estoril!
Έσπρωξε έναν από τους υπεύθυνους πίστας!
Νέα 30/04/2012 - 13:46

Ένα περιστατικό που δεν τράβηξε πολλά βλέμματα, έλαβε χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα της μικρότερης κατηγορίας του Πρωταθλήματος. Ο Niklas Ajo– μετά από την πτώση που είχε – έσπρωξε έναν από τους υπεύθυνους πίστας και ακυρώθηκε η συμμετοχή του από τον επόμενο αγώνα στην πίστα του Estori!

 

Η FIM εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

 

«Την Κυριακή 29 Απριλίου κατά την διάρκεια του αγώνα της Moto3, ο αναβάτης Niklas Ajo δεν υπάκουσε στις οδηγίες που του δόθηκαν από τους υπευθύνους πίστας και έσπρωξε έναν από αυτούς. Η Διεύθυνση Αγώνων αποφάσισε να ακυρώσει την συμμετοχή του εν λόγω οδηγού από τον επόμενο γύρο στο Estoril, στις 4-5-6 Μαΐου. Έγινε έφεση επί της απόφασης, αλλά οι αντιπρόσωποι της FIM επιβεβαίωσαν την απόφαση της Διεύθυνσης Αγώνων. Η παραπάνω απόφαση είναι οριστική»

 

Από την πλευρά του, μέσω facebook, ο Φιλανδός αναβάτης έδωσε την δική του οπτική γωνία του συμβάντος:

 

«Έχασα το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας μου – εξαιτίας ενός βρεγμένου σημείου στην πίστα – και κατέληξα στην άμμο, όπου και έπεσα. Ωστόσο, η μοτοσυκλέτα ήταν μια χαρά και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να πετάξω από πάνω μου την άμμο και θα ήμουν έτοιμος να συνεχίσω τον αγώνα. Αλλά ο εκεί υπάλληλος δεν με άφησε και προσπάθησε να απομακρύνει την μοτοσυκλέτα μου. Εκείνη την στιγμή, έχασα την ψυχραιμία μου για λίγο, αλλά δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο… εντάξει, πρέπει να υποστώ τις συνέπειες αλλά είναι αρκετά σκληρή η απόφαση. Πρέπει όλοι να έχουν κατά νου ότι η αδρεναλίνη των οδηγών είναι στα ύψη κατά την διάρκεια του αγώνα. Όταν είδα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν μια χαρά, ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω. Οι συνθήκες στον αγώνα της Jerez ήταν περίεργες και μόνον οι μισοί αναβάτες έφτασαν στην γραμμή τερματισμού. Οι υπάλληλοι είχαν πολύ δουλειά με τόσες πολλές πτώσεις και πιθανότατα να προκάλεσαν πολλά μπερδέματα… η γνώμη μου είναι ότι ο κριτής έπρεπε να λάβει υπόψη του ότι ήταν ένας ασυνήθιστος αγώνας».

 

Επόμενο άρθρο »

Fenati: ένα νέο αστέρι γεννιέται!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA