• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χαρούμενος με την 7η θέση ο Bradl
Ακόμα ένα θετικό Σ/Κ για τον Γερμανό
Νέα 30/04/2012 - 12:48

O νεαρός Γερμανός, Stefan Bradl, ήταν και πάλι πολύ δυνατός στον δεύτερο αγώνα του Πρωταθλήματος, τερματίζοντας στην 7η θέση μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, στον οποίο ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner, κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για πρώτη φορά φέτος.

 

Τώρα ο Bradl και η ομάδα του ετοιμάζονται για τον επόμενο γύρο στην Πορτογαλία, όπου θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της χρονιάς στην πίστα του Estoril.

 

Stefan Bradl: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Πρώτα απ’ όλα να πω ότι ήταν δύσκολο Σ/Κ για όλους, λόγω των καιρικών συνθηκών, και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου για την πολύ καλή δουλειά. Στον πρώτο διερευνητικό γύρο ήμουν αρκετά νευρικός διότι πίστευα ότι το τελευταίο κομμάτι της πίστας ήταν βρεγμένο κι έτσι άλλαξα την πρόσοψη στο κράνος κι όλα ήταν καθαρότερα. Κατάφερα να επιτεθώ στους ανταγωνιστές μου ήδη από την αρχή του αγώνα, αλλά ήταν λίγο ρίσκο κι έτσι αποφάσισα να περιμένω λιγάκι και μετά από μερικούς γύρους έδωσα μάχη με τους Bautista και Hayden. Τα πηγαίναμε καλά, αλλά ο Hayden με μπλόκαρε λίγο στα μέσα του αγώνα και ο Bautista ξέφυγε μακριά. Όταν αυτός (Bautista) ξέφυγε, ξεκίνησε η μάχη μου με τον Nicky, την οποία ευχαριστήθηκα πολύ ειδικά στους δυο τελευταίους γύρους. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το δεξί μου χέρι, πόναγε στο μέσο του αγώνα και αυτό μου κόστισε λίγο χρόνο, διότι έπρεπε να χειριστώ την μοτοσυκλέτα με διαφορετικό τρόπο. Βασικά, ήταν ακόμα ένα θετικό Σ/Κ για εμένα».

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Μικρή βελτίωση για Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA