• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μικρή βελτίωση για Bautista
Εκτός αγώνα με πρόβλημα ο Pirro
Νέα 30/04/2012 - 11:29

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκε την 6η θέση στον αγώνα της Κυριακής ο Alvaro Bautista. Ο οδηγός της ομάδας του Gresini κατάφερε να βελτιώσει για λίγο την θέση του, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο Κατάρ όπου τερμάτισε 7ος, τερματίζοντας μια θέση πάνω στην Ισπανία. Ο Ισπανός διάλεξε να ξεκινήσει προσεκτικά τον αγώνα και αυτό του στοίχισε στην συνέχεια, όταν ο καιρός – παρά τα φαινόμενα – δεν έφερε βροχή και ο ίδιος δεν κατάφερε να πιέσει για κάτι καλύτερο. Παρά ταύτα, ο Ισπανός βρίσκεται 6ος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος με 19 βαθμούς.

 

Από την άλλη, ο ομόσταυλός του Michele Pirro δεν τα πήγε καθόλου καλά, αντιμετώπισε πρόβλημα με την μοτοσυκλέτα του και αποσύρθηκε από τον αγώνα.

 

Alvaro Bautista: «Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ λόγω καιρού, αλλά επιτέλους ο αγώνας έγινε σε στεγνό αν και υπήρχαν λίγα υγρά σημεία στην πίστα. Ήταν πολύ σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί στην αρχή του αγώνα, αλλά ίσως ήμουν περισσότερο προσεκτικός απ’ ότι έπρεπε και δεν κατάφερα να πάρω μέρος στην μάχη για την κορυφή. Όταν συνήθισα τις συνθήκες της πίστας, κατάφερα να περάσω τον Bradl και τον Hayden, αλλά οι Dovizioso, Pedrosa και Crutchlow ήταν ήδη πολύ μακριά και έτσι μου έμεινε μόνο να υπερασπίσω την θέση στην οποία ήδη βρισκόμουν. Βελτιωθήκαμε κατά μια θέση σε σχέση με το Κατά και βελτιώσαμε την εμπιστοσύνη μας στην μοτοσυκλέτα, τα οποία είναι τα δυο πράγματα που παίρνουμε φεύγοντας από εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την καταπληκτική δουλειά τους, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε το Σ/Κ»

 

Michele Pirro: «Το όνειρό μου για τους πρώτους βαθμούς στο Πρωτάθλημα έσβησε πρόωρα… ένα ηλεκτρονικό πρόβλημα με ανάγκασε να αποσυρθώ. Τα πράγματα ήταν δύσκολα, αλλά αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους μηχανικούς μου ότι θα καταφέρουν να μου δώσουν μια μοτοσυκλέτα ώστε να είμαι ανταγωνιστικός»

 

Επόμενο άρθρο »

Χαρούμενος με την 7η θέση ο Bradl

« Προηγούμενο άρθρο

Κοντά στο βάθρο ο Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA