• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Λάθος επιλογή άφησε στην 2η θέση τον Lorenzo
Απογοητευτικός και πάλι ο Spies
Νέα 29/04/2012 - 19:24

Ο Jorge Lorenzo συνέχισε το σερί που τον θέλει να ανεβαίνει στο βάθρο στην πίστα της Jerez, κατακτώντας την δεύτερη θέση στην Ισπανία. Ξεκινώντας από την pole, αρχικά βρέθηκε στην τρίτη θέση και στην συνέχεια προχώρησε γρήγορα στην δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Stoner. Η μεταξύ τους διαφορά δεν έπεσε ποτέ κάτω από ένα δευτερόλεπτο, ενώ προς το τέλος έφτασε στα 0.2 δευτ. δυστυχώς όμως, η επιλογή του μαλακού μπροστινού δεν άφησε περιθώρια στον Lorenzo να διεκδικήσει κάτι καλύτερο. Πέρασε την γραμμή 0.947 δευτ. μετά τον Αυστραλό, προσθέτοντας άλλους 20 πόντους στην συγκομιδή του Πρωταθλήματος.

 

Ο ομόσταυλός του, Ben Spies, συνέχισε τις άσχημες εμφανίσεις του, δεν κατάφερε να βρει την αίσθηση που θα ήθελε πάνω στην Μ1 του και οδήγησε προσεκτικά, χωρίς να ρισκάρει κάποια πτώση. Τερμάτισε στην ίδια θέση όπως και στο Κατάρ, την 11η, κερδίζοντας επιπλέον 5 πόντους στην κούρσα του Πρωταθλήματος.

 

Jorge Lorenzo: "Σήμερα ήξερα ότι θα ήταν πάρα πολύ σημαντική απόφαση για το μπροστινό ελαστικό. Τελικά επιλέξαμε το μαλακό, αλλά δυστυχώς κάναμε λάθος και αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στον αγώνα... δεν είχα αυτοπεποίθηση όπως στις δοκιμές. Χωρίς καλή αίσθηση, το να τερματίσεις δεύτερος είναι πολύ καλό, είμαστε ακόμα μπροστά στην κατάταξη του Πρωταθλήματος και πάμε στο Estoril με αισιοδοξία"

 

Ben Spies: "Δεν ξέρω στ' αλήθεια τι συνέβη, ξεκίνησα καλά αλλά στην συνέχεια δεν είχα καλή αίσθηση με την μοτοσυκλέτα... άσχημος, πολύ άσχημος αγώνας για εμένα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα και με την λήξη του αγώνα είχαμε μια πολύωρη συνάντηση για να συζητήσουμε την αίσθησή μου με την μοτοσυκλέτα. Δεν ένιωθα άνετα, οδήγησα όσο πιο δυνατά μπορούσα αλλά δεν είχα ταχύτητα... Πρέπει να βρούμε τι συμβαίνει διότι βλέπουμε ότι οι άλλες M1 δουλεύουν καλά, αλλά η δική μου αίσθηση δεν είναι καλή. Μια άσχημη ημέρα για εμάς σήμερα".

 

Wilco Zeelenberg: "Δύσκολο Σ/Κ αλλά πολύ καλό τελικό αποτέλεσμα, η δεύτερη θέση είναι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να πετύχουμε σήμερα. Το μπροστινό ελαστικό είχε φθαρεί κι έτσι μια επίθεση την δεδομένη στιγμή θα ήταν καταστροφική . Είμαστε μπροστά στο Πρωτάθλημα και οδεύουμε στον επόμενο γύρο. Η ομάδα δούλεψε πραγματικά πολύ σκληρά εδώ, σε διαφορετικές συνθήκες, για να δώσει μια ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα στον Jorge"

 

Επόμενο άρθρο »

Πρώτη νίκη της σεζόν για Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Σπουδαία νίκη του Stoner!, αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα