• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 Κατατακτήριες: Την pole ο Rins!
Στο τέλος 8ος ο Σίσσης
Νέα 28/04/2012 - 15:11

Ο Θανάσης ξεκίνησε προσεκτικά τις κατατακτήριες δοκιμές και κυμαινόταν από την 20η ως την 16η θέση για το μεγαλύτερο διάστημα της διαδικασίας. Η πίστα στέγνωνε σταδιακά και προς το τέλος ο Ελληνο-Αυστραλός πήγε να κάνει την μεγάλη έκπληξη φορώντας βρόχινα ελαστικά! Με τέσσερα λεπτά περίπου να απομένουν, οι καρδιές όλων μας χτύπησαν γρήγορα καθώς ο Θανάσης με έναν ταχύτατο γύρο σκαρφάλωσε στην 1η θέση της λίστας! Ωστόσο οι υπόλοιποι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και περίπου 3 λεπτά πριν το τέλος πέρασε στην 2η θέση, για να καταλήξει εν τέλει στην 8η, μόλις ολοκλήρωσαν τους γύρους τους και οι υπόλοιποι αναβάτες της Moto3. Ο Σίσσης, στονγρήγορο γύρο του κατάφερε να ρίξει κι άλλο τον χρόνο του - σε σχέση με τις ΕΔ3 - και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.59.023. Αναμένουμε αύριο λοιπόν έναν συναρπαστικό αγώνα μέχρι το τέλος!

 

Την pole position κατέκτησε ο Ισπανός Rins, ο οποίος ήταν πραγματικά ταχύτατος στον τελευταίο του γύρο (άλλωστε στους τελευταίους γύρους κρίθηκαν τα πάντα) και σημείωσε χρόνο 1.57.507, αφήνοντας στην 2η θέση τον πολύ δυνατό Cortese με ελάχιστη διαφορά (1.57.519). Ο τρίτος της παρέας και τελευταίος οδηγός που έσπασε το φράγμα του 1.58, ήταν ο Πορτογάλος Oliveira, με χρόνο 1.57.975.

 

Στην τέταρτη θέση σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε τον Γάλλο Masbou, ο οποίος όμως τα κατάφερε μια χαρά στις κατατακτήριες και με χρόνο 1.58.301 άφησε πίσω του τον πολύ δυνατό στην Jerez, Kornfeil. Στην έκτη θέση ο Αυστραλός Miller, ο οποίος προς το τέλος του αγώνα πάλευε με τον Σίσση για την πρώτη θέση, ενώ 7ος τερμάτισε τις κατατακτήριες ο Isaac Vinales με την FTR Honda του.

 

Την πρώτη δεκάδα των οδηγών της Moto3, συμπλήρωσαν οι Maverick Vinales, ο οποίος έμεινε χαμηλά με 1.59.101 και η αποκάλυψη Romano Fenati με 1.59.155. Ο ομόσταυλος του Σίσση, Danny Kent, κινήθηκε σε μέτρια επίπεδα απόδοσης, μένοντας χαμηλά στην 15η θέση με 1.59.859.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα με κλικ στο κάτω μέρος της σελίδας

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez: Ο Lorenzo πήρε την Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto2 ΕΔ3: Κυρίαρχος και πάλι ο Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA