• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vyrus 986 M2
Μια Moto2 μοτοσυκλέτα ελεύθερη στους δρόμους!
Νέα Αγοράς 25/04/2012 - 10:58

Ο Ιταλός κατασκευαστής, Vyrus, έδωσε στην δημοσιότητα - μέσω του facebook - τις πρώτες εικόνες της street έκδοσης της 986 Μ2, του πιο πρόσφατου δημιουργήματος του νούμερο ένα ονόματος της Vyrus, Ascanio Rodorigo.

 

Το μοντέλο είναι βασικά μια αγωνιστική Moto2 μοτοσυκλέτα, η οποία έχει δεχθεί τις απαραίτητες τροποποιήσεις ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί νόμιμα στους δρόμους και "φοράει" τον ίδιο 600cc κινητήρα που χρησιμοποιείται και στην μεσαία κατηγορία του Πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από αυτόν της Honda CBR600RR.

 

Το ολοκαίνουργιο πλαίσιο της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, χρησιμοποιεί το σχεδιασμό και την τεχνική λεπτομέρεια όλων των μοντέλων της εταιρείας: Ο μπροστινός τροχός έχει ένα ψαλίδι, το πλαίσιο είναι ένα αναποδογυρισμένο Ωμέγα, το μπροστινό είναι πολύ μυτερό και τόσο το πάνω όσο και το κάτω φέρινγκ βοηθούν στο να μειώνονται οι αναταράξεις στις υψηλές ταχύτητες.

 

Είναι βέβαιο ότι η όλη μαεστρία που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας, αλλά και το εκπληκτικό της look θα κάνουν αρκετά κεφάλια να γυρίζουν στο πέρασμά της..! Στην ουσία πρόκειται για μια Moto2 μοτοσυκλέτα με φώτα, καθρέφτες στο πλάι και πινακίδες κυκλοφορίας!

 

Επόμενο άρθρο »

Η BMW Motorrad Italia με WRP τακάκια

« Προηγούμενο άρθρο

Τα "τρομερά" κορίτσια της SIDI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα