• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα "τρομερά" κορίτσια της SIDI
Chiara Fontanesi και Livia Lancelot
Νέα Αγοράς 19/04/2012 - 21:25

Δελτίο Τύπου

 

Πάθος για τις μοτοσυκλέτες, την ταχύτητα και περίσσιο ταλέντο: αυτά είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την Chiara Fontanesi και την Livia Lancelot. Και τώρα, τα δυο αστέρια του γυναικείου motocross έχουν και κάτι ακόμα κοινό, στην σκόνη και στην λάσπη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος μπορούν και οι δυο τους να βασίζονται στις μπότες Sidi Crossfire, τις νούμερο ένα για motocross και εκτός δρόμου διαδρομές!

 

Ατρόμητη, όμορφη και ταχύτατη, η Chiara - η 18χρονη Ιταλίδα από την Πάρμα - ανέβηκε στην πρώτη της μοτοσυκλέτα στην τρυφερή ηλικία των 2,5 χρονών (!) και από τότε συνεχίζει ακάθεκτη. Κατέληξε στην μεγάλη κατηγορία, αφού πέρασε από τα Πρωταθλήματα Ιταλίας και Αμερικής. Το 2011 τερμάτισε στην 2η θέση του Π.Π. και φέτος στόχος της είναι μόνο η πρώτη θέση. Η Livia γεννήθηκε το 1988 στο Saint-Denis της Γαλλίας, ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα στα 4 μόλις χρόνια της και σύντομα άρχισε να συναγωνίζεται τους άντρες που αγωνίζονται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μotocross σήμερα. Η Livia έχει ήδη κατακτήσει την κορυφή του Πρωταθλήματος το 2008 και αυτό θέλει να επαναλάβει και φέτος.

 

Ο πρώτος αγώνας του 2012 διεξήχθη στην πίστα Valkenswaard της Ολλανδίας (από εκεί και οι φωτο). Ήταν ξεκάθαρο για όλους, ότι οι δυο τους θα βάδιζαν χέρι-χέρι στον μακρύ αγώνα για τον τίτλο της Π.Π. Πρόκειται για μια συναρπαστική μάχη, ανάμεσα στις δυο βασίλισσες του motocross, οι οποίες φοράνε τα χρώματα της Sidi με μεγάλη υπερηφάνεια! Ωστόσο, οι δυο αστέρες της Sidi θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την Laier - τωρινή κάτοχο του Παγκόσμιου Τίτλου - η οποία θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

 

Εν τω μεταξύ, στον εναρκτήριο αγώνα του Πρωταθλήματος η Chiara αγωνίστηκε πολύ καλά και κατέκτησε δυο νίκες, με την Γαλλίδα να ακολουθεί στην δεύτερη θέση. Έγινε το δυο στα δυο για την Sidi! Η Laier κατάφερε να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου και όλα δείχνουν ότι η μάχη για το φετινό Πρωτάθλημα θα περιοριστεί στα τρία αυτά "τρομερά" κορίτσια!

 

Με δυο τέτοιες Πρωταθλήτριες, το 2012 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μotocross θα αποφέρει αναμφίβολα πολλές συγκινήσεις και μεγάλη ικανοποίηση για τα χρώματα της Sidi Sport!

 

Επόμενο άρθρο »

Vyrus 986 M2

« Προηγούμενο άρθρο

2013 Kawasaki KX250F

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα