• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rossi απειλείται...
...από τον Michael Doohan!
Νέα 18/04/2012 - 13:51

Ο επόμενος γύρος στην Jerez, στις 29 Απριλίου, θα είναι ο 200στός αγώνας του Valentino Rossi στην μεγάλη κατηγορία! Ο Vale είναι ο μοναδικός εν ενεργεία αναβάτης, ο οποίος έχει αγωνιστεί και έχει κερδίσει με τις παλιές δίχρονες 500cc, τις πρώτες 990cc του MotoGP και τις 800cc, έχοντας κερδίσει συνολικά 79 φορές! Βάσει των στατιστικών στοιχείων (βλ. 2η φωτό), το ποσοστό επιτυχίας του Ιταλού σούπερ-σταρ, αγγίζει το εκπληκτικό 40%!! (39,6%).

 

Ίσως, εάν ο "Γιατρός" έμενε με την M1, το ποσοστό αυτό να ήταν ακόμα μεγαλύτερο, ωστόσο η τελευταία φορά που ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ήταν στις 10 Οκτωβρίου του 2010... στην Sepang. Στο σύνολο μας κάνουν 22 GP από την τελευταία επιτυχία του Rossi, ένας ακόμη λόγος πίσω από το πρόσφατο ξέσπασμά του στην πίστα Losail.

 

Σύμφωνα πάντα με τα στατιστικά στοιχεία, αν ο Valentino δεν κερδίσει στους δυο επόμενους αγώνες, τότε θα χάσει την πρωτιά στην σχετική λίστα με τα ποσοστά επιτυχίας. Η τιμητική θέση θα επιστρέψει και πάλι στον Michael Doohan, ο οποίος την κρατούσε γερά πριν την εμφάνιση του Ιταλού στο στερέωμα.

 

Το μόνο που μπορεί να παρηγορήσει κάπως τον Rossi, είναι ότι οι τωρινοί του αντίπαλοι -  Stoner και Lorenzo - είναι ακόμα λίγο πίσω του. Πράγματι, βλέπουμε το ποσοστό επιτυχίας του Stoner να είναι στο 32,7% ενώ αυτό του Ισπανού στο 26,5% και οι δυο τους θέλουν αρκετές νίκες ακόμη για να περάσουν μπροστά από τον Ιταλό. 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Audi αγοράζει την Ducati για 860 εκατ. ευρώ!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: "Αισθάνομαι πιο σίγουρος φέτος!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA