• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πανέτοιμοι για το Κατάρ Lorenzo – Spies
Με υψηλές προσδοκίες για την νέα χρονιά
Νέα 04/04/2012 - 11:26

Αυτήν την Κυριακή λαμβάνει τέλος η μακρόχρονη αναμονή για την έναρξη της νέας σεζόν του 2012, με τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κατάρ. Οι αναβάτες της Μ1 είχαν μια πολύ δυνατή προετοιμασία και εμφανίζονται έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος. Ιδιαίτερα ο Lorenzo, έχει ισχυρή παράδοση στο Κατάρ, ξεκινώντας πάντα από την εμπρός σειρά και ανεβαίνοντας πάντα στο βάθρο. Από την άλλη, ο Τεξανός δεν έχει γευτεί ακόμη την χαρά του βάθρου στην συγκεκριμένη πίστα, ευελπιστώντας ότι θα τα καταφέρει αυτό το Σ/Κ.

Jorge Lorenzo: « Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιτέλους θα αγωνιστούμε και θα δούμε που βρισκόμαστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το Κατάρ μας πήγε καλά πέρυσι, ωστόσο πιστεύω ότι φέτος έχουμε λίγο πιο ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και έτσι ελπίζω σε καλύτερα αποτελέσματα. Λόγω του ατυχήματος που είχα με το χέρι μου, έχει περάσει καιρός από τότε που ήμουν σε αγώνα κι έτσι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος για την Κυριακή. Προπονήθηκα αρκετά αυτήν την σεζόν. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου και με την μοτοσυκλέτα!»

Ben Spies: «Επιτέλους! Θεωρώ ότι οι δοκιμές γίνονται βαρετές μετά από λίγο και είμαι χαρούμενος που ξεκινάμε και θα αγωνιστούμε. Δουλέψαμε πραγματικά σκληρά κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Οι μηχανικοί μας έκαναν εξαιρετική δουλειά κι έχουμε μια πάρα πολύ καλή μοτοσυκλέτα για να αγωνιστούμε το Σ/Κ. Θα πάμε εκεί την Πέμπτη για να βρούμε το κατάλληλο στήσιμο. Είναι πάντοτε ιδιαίτερο να αγωνίζεσαι βράδυ, με τα φώτα, και θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας!»

Massimo Meregalli (Διευθυντής ομάδας): «Πάμε στο Κατάρ με αισιοδοξία. Είναι πολύ σημαντικό ότι ήμασταν σταθεροί σε όλες τις δοκιμές του χειμώνα. Ξεκινάμε το Πρωτάθλημα με υψηλές προσδοκίες, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Πέρυσι ο Jorge έκανε πολύ καλό αγώνα, με την μοτοσυκλέτα να είναι λιγότερο ανταγωνιστική σε σχέση με φέτος και ο Ben παρουσιάζεται πάντα δυνατός στο Κατάρ, όπως και στα SBK. Η δομή της πίστας ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας μας και θεωρώ ότι θα τα πάμε καλά».

Επόμενο άρθρο »

Με νέο αέρα η Ducati to 2012

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: "Είμαι έτοιμος".

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα