• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: "Είμαι έτοιμος".
"Εύχομαι η τύχη να είμαι με το μέρος μου φέτος"
Νέα 04/04/2012 - 19:00

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες, από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Ισπανός αναβάτης της Honda προσπάθησε να πάρει τις σωστές απαντήσεις μέσω ηλεκτρονικών gadgets, για τις εξετάσεις της άδειας ναυσιπλοΐας, ωστόσο ο Pedrosa θέλει όσο τίποτα να αφήσει πίσω του το ατυχές αυτό περιστατικό και να στρέψει την προσοχή του στον εναρκτήριο γύρο του Πρωταθλήματος στην πίστα του Κατάρ.

 

Άλλωστε αυτό ήταν που ζήτησε και από τους οπαδούς του, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μέσω του δικηγόρου του. Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί, οι δοκιμές σε Sepang και Jerez ήταν επιτυχημένες και ο Pedrosa εμφανίστηκε έτοιμος για τον πρώτο αγώνα, σε πρόσφατες δηλώσεις του:

 

"Κάθε χρονιά είναι διαφορετική και πάντοτε υπάρχουν πολλά και διάφορα εμπόδια κατά την διάρκεια της σεζόν. Είχα καλούς και κακούς αγώνες στο παρελθόν, αλλά μεγάλο μερίδιο σε αυτά τα αποτελέσματα, έχει η προετοιμασία κατά την διάρκεια της χειμερινής διακοπής. Δούλεψα πολύ καλά φέτος, έκανα καλή προετοιμασία με την μοτοσυκλέτα και δούλεψα αρκετά με την φυσική μου κατάσταση. Εύχομαι η τύχη να είμαι με το μέρος μου φέτος, ώστε να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα. Ο αγώνας στο Κατάρ είναι σημαντικός γιατί είναι ο πρώτος της σεζόν, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο. Μπορεί να μην κερδίσεις σε αυτόν τον αγώνα, αλλά να κερδίσεις στο τέλος το Πρωτάθλημα! Από την άλλη, ένα λάθος μπορεί να κάνει πιο περίπλοκη την υπόλοιπη χρονιά. Είμαι έτοιμος. Ας δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και που βρίσκονται οι υπόλοιποι".

 

Επόμενο άρθρο »

Πανέτοιμοι για το Κατάρ Lorenzo – Spies

« Προηγούμενο άρθρο

Ανυπόμονος για τον πρώτο αγώνα ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα