• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ WROOOM: Ελληνική διάκριση στο σκι, εντυπωσιακός ο STONER
Ο Δ.Δ έδειδε μυστικά του σκι στους Stoner - Hayden...
Νέα 17/01/2009 - 13:24

Madonna di Campiglio (Trento): Οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, Casey Stoner και Nicky Hayden, μαθαίνουν σκι και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Ο Αμερικανός εντυπωσίασε με τη γρήγορη προσαρμογή του στη συνθήκες του σκι βουνού (είχε κάνει μια φορά όταν ήταν μικρός) και ο Αυστραλός μόλις στη δεύτερη χρονιά του πάνω στα πέδιλα του σκι ήταν ιδιαίτερα γρήγορος, αλλά υστερούσε κάπως στην τεχνική.

Πάντως με την παρότρυνση της δασκάλας του στο σκι πήρε μέρος στον καθιερωμένο αγώνα που γίνεται στα πλαίσια του Wrooom - MotoGP Press Ski Meeting 2009.

Τελικά στον Αγώνα μεταξύ των οδηγών ο Casey Stoner τερμάτισε 4ος, πίσω από τον test rider της ομάδας Vittoriano Guareschi, ενώ ο Nicky Hayden δεν ήταν ακόμη σε θέση να περάσει τις σχετικά δύσκολες «πόρτες» του Γιγαντιαίου Σλάλομ που έγινε με επίσημη χρονομέτρηση της Ιταλικής Ομοσπονδίας Σκι.

Στους δημοσιογράφους ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης, πήρε τη 2η θέση μεταξύ των δημοσιογράφων του MotoGP και την 5η μεταξύ όλων των δημοσιογράφων, αφού κάποιοι συνάδελφοι από την F1 πήγαν πολύ γρήγορα. Πάντως η Κίκα, η δασκάλα του Stoner έδωσε τα εύσημα στον Έλληνα δημοσιογράφο για το στυλ του.

Βέβαια σε χρόνο ήταν αρκετά δευτερόλεπτα γρηγορότερος από τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή, με τον οποίο αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις για το θέμα του σκι στο βραδινό πάρτι που έκλεισε την εκδήλωση, σε πολύ θερμό κλίμα ανάμεσα σε όλους, οργανωτές, ομάδες (Ducati - Ferrari) και δημοσιογράφους.

Μαθαίνει γρήγορα ο Stoner παρ
Μαθαίνει γρήγορα ο Stoner παρ' ότι είναι μόλις η 2η χρονιά που κάνει σκι
Τα πρώτα βήματα έκανε φέτος ο Hayden που δήλωσε ότι του χρόνου θα τρέξει στον αγώνα
Τα πρώτα βήματα έκανε φέτος ο Hayden που δήλωσε ότι του χρόνου θα τρέξει στον αγώνα

Επόμενο άρθρο »

O STONER νικησε τον MASSA σε αγώνα καρτ!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο νέος αναβάτης της DUCATI!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA