• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο νέος αναβάτης της DUCATI!
Ο εικονιζόμενος κύριος είναι ο Bernie Ecclestone, αυτός που εδώ και χρόνια προσπαθεί να πάρει τον Valentino Rossi να αλλάξει σπορ.
Νέα 16/01/2009 - 14:03
Ο εικονιζόμενος κύριος είναι ο Bernie Ecclestone, ο ισχυρός άνδρας της F1, αυτός που εδώ και χρόνια προσπαθεί να πείσει τον Valentino Rossi να αλλάξει σπορ.

Ο πολυμήχανος Βρετανός βρίσκεται αυτές τις ημέρες στη Madonna di Campiglio όπου πλην της Ducati βρίσκονται για χαλάρωμα, σκι και επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Τύπου μέλη της Ferrari και φυσικά οι οδηγοί της, Felipe Massa και Kimi Raikkonen.

Μπορεί ο γέρο-Bernie -μην τον βλέπετε έτσι, είναι 78 χρόνων!- να ανήκει σε άλλο χώρο αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να βρεθεί στην παρουσίαση της Ducati Desmosedici GP9 και να φωτογραφηθεί μαζί της.

Λίγο αργότερα μίλησε για την F1 και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σπορ λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και προέβλεψε πως αργά ή γρήγορα ο ο Γερμανός πιλότος της Red Bull Racing Sebastian Vettel θα στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Για την ιστορία, ο ταλαντούχος Vettel -τον αποκαλούν «Baby Schumi» παρομοιάζοντάς τον με τον θρύλο του σπορ Michael Schumacher- παρ' ότι είναι μόλις 21 χρόνων έχει μπει στα βιβλία της ιστορίας ως ο νεότερος πιλότος που πήρε βαθμό σε αγώνα, ο νεότερος poleman και ο νεότερος νικητής GP...Γεύση από Desmosedici GP9 πήρε ο Bernie Ecclestone
Γεύση από Desmosedici GP9 πήρε ο Bernie Ecclestone

Επόμενο άρθρο »

Πάτησε πίστα η νέα KAWASAKI ZX-RR!

« Προηγούμενο άρθρο

H λίστα συμμετοχών του 2009

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA