• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το κράνος του Θανάση Arthur Σίσση
Ένα Shoei X-Spirit II, με ελληνική σημαία
Νέα Αγοράς 01/04/2012 - 23:03

Κείμενο-φωτ.: Βασίλης Μωραΐτης 

 

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Jerez στο πλαίσιο των τελευταίων επίσημων χειμερινών δοκιμών των MotoGP, περάσαμε αρκετές ώρες με τον «δικό μας» Θανάση Arthur Σίσση, εργοστασιακό αναβάτη της ΚΤΜ στην κατηγορία Moto3.

Λόγω του εντατικού προγράμματος των αγώνων ο Θανάσης έχει φύγει μακριά από το σπίτι του στην Αυστραλία και μένει στην Αυστρία για να μπορεί να προπονείται συχνά κάτω από την εργοστασιακή επίβλεψη της Αυστριακής εταιρείας.

 

Είχαμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε αποκλειστικά το νέος του κράνος, που όπως μας είπε ο ίδιος είναι πολύ ευχαριστημένος από την εφαρμογή του και γενικά την αίσθησή του κατά την οδήγηση:

“Έχω φορέσει κράνη άλλων εταιρειών στο παρελθόν, αλλά ποτέ ως τώρα δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους. Το νέο κράνος της Shoei έχει πολύ καλή εφαρμογή, τουλάχιστον στο δικό μου κρανίο και πραγματικά δεν το αισθάνομαι όταν οδηγώ. Πραγματικά θα με στεναχωρήσει το γεγονός αν χρειαστεί στο μέλλον να αλλάξω σε κράνος άλλης εταιρείας”.

 

Η βαφή του κράνους του έχει πραγματοποιηθεί στην Αυστρία από συγκεκριμένο οίκο που συνεργάζεται αποκλειστικά με τον βασικό υποστηρικτή της ομάδας, που είναι η Red-Bull.

Το “κερασάκι στην τούρτα” αποτελεί η σχεδίαση των δύο σημαιών στο πίσω μέρος του κράνους του. Μικρό αυτοκόλλητο με την ελληνική σημαία και τον αριθμό του φέρει επίσης σε κάθε άκρη της αφαιρούμενης ζελατίνας (tear off).

Ελπίζουμε η πορεία του νεσαρού οδηγού να έιναι τέτοια ώστε η Shoei να αποφασίσει να βγάλει ρέπλικα του κράνους του! 

Επόμενο άρθρο »

Ο μύθος του V7 στην καλύτερη έκδοσή του!

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati Dream Tours

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα