• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ducati Dream Tours
Η τέλεια απόδραση για το Σ/Κ
Νέα Αγοράς 29/03/2012 - 16:38

H Ducati προετοιμάζεται για τη νέα σαιζόν με μια νέα πρόταση για όσους θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Ιταλία και να επισκεφθούν το Μουσείο της Ducati. 

 

Το "Ducati Dream Tours", είναι η τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο που συνδυάζει την αξέχαστη εμπειρία της επίσκεψης στο φημισμένο Ιταλικό εργοστάσιο και στο Μουσείο της Ducati, με την ευχαρίστηση της οδήγησης μιας Ducati κατά μήκος των δρόμων που περιβάλλουν τη Bologna. 

 

Η εμπειρία ξεκινά την Παρασκευή όπου με την άφιξη σας θα υπάρχει γεύμα στο εργοστάσιο της Ducati, πριν ξεκινήσει η ξενάγηση στο φημισμένο Μουσείο μοτοσυκλετών Ducati. Από εκεί, αφήνετε τις αποσκευές σας στο προσωπικό, παραλαμβάνετε την προεπιλεγμένη μοτοσυκλέτα σας και αναχωρείτε για μια οργανωμένη διαδρομή με πλοηγό στα Απέννινα της Emilia Romagna, γνωστή κι ως «Motor Valley". Όταν φτάσετε στο απίστευτο ξενοδοχείο “Monte del Re” στη Dozza, οι αποσκευές σας θα είναι ήδη εκεί, εσείς απλώς κάνετε check-in και χαλαρώνετε πριν από το δείπνο. 

 

Το όμορφο ξενοδοχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από ένα κλασικό μοναστήρι του 13ου αιώνα και φημίζεται για την τοπική κουζίνα του, θα γίνει η ειδυλλιακή βάση σας για το Σαββατοκύριακο και σημείο αναχώρησης για την οργανωμένη διαδρομή του Σαββάτου στα βουνά, μέσα από γραφικούς δρόμους που συνιστώνται από τους επίσημους αναβάτες δοκιμών της Ducati. Μετά από μια στάση για μεσημεριανό γεύμα στην ύπαιθρο, η επιστροφή στο ξενοδοχείο θα γίνει αρκετά νωρίς ώστε να υπάρχει ώρα για χαλάρωση πριν από το δείπνο στη φιλική ατμόσφαιρα του “Ducati Dream Tour”. 

 

Η ξενάγηση της Κυριακής ακολουθεί το ίδιο πρόγραμμα, αλλά έχει τελικό προορισμό αργά το απόγευμα το εργοστάσιο της Ducati όπου εκεί θα σας περιμένουν κι οι αποσκευές σας. Το “Ducati Dream Tour” είναι μια ιδανική απόδραση για όσους επιθυμούν ένα πολυτελές και απόλυτα οργανωμένο Σαββατοκύριακο ταξιδεύοντας με μια Ιταλική μοτοσυκλέτα, χωρίς το άγχος της οργάνωσης και της μεταφοράς των αποσκευών.

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Ducati Travel Experience με τη Ducati Dream Tour, η διάσημη Ιταλική μάρκα προσφέρει μια σειρά από μοντέλα για αυτές τις εκδρομές, από Hypermotard 796 και Monster 1100EVO μέχρι Diavel 1200 και Multistrada 1200 Touring. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις “Ducati Dream Tours”, συμπεριλαμβανομένων των τιμών και τη διαδικασία προεπιλογής μοτοσυκλέτας, πατήστε εδώ

 

Ημερολόγιο Ducati Dream Tours 2012 

 

4-6 Μαΐου, 18-20 Μαΐου, 6-8 Ιουλίου, 13-15 Ιουλίου & 27-29 Ιουλίου

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Θανάση Arthur Σίσση

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο PistaGP κράνος της AGV

Χορηγοί