• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι νέες τρικύλινδρες MV Agusta
Διαθέσιμες με το νέο EAS σύστημα
Νέα Αγοράς 28/03/2012 - 14:22

Αφού έγινε το νέο σημείο αναφοράς στις αντίστοιχες κατηγορίες και σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ζήτηση από τους εμπόρους, η MV Agusta αποφάσισε να παρουσιάσει δυο ακόμη εκδοχές των F3 675 και Brutale 675: μια με παραδοσιακό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων και μια με το νέο EAS (Electronically Assisted Shift). To τελευταίο αυξάνει την ήδη εκπληκτική απόδοση της F3 675 και συμβάλλει στην ήδη εξαιρετική δυναμική της Brutale 675, επιτρέποντας στον οδηγό να αλλάζει ταχύτητες πάρα πολύ γρήγορα και χωρίς να κλείνει το γκάζι ή να πατάει συμπλέκτη.

 

Οι επαναστατικές τρικύλινδρες F3 675 και Brutale 675, ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες που εφαρμόζουν: counter-rotating στροφαλοφόρο άξονα (όπως και στο MotoGP), εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα με το MVICS (Motor & Vehicle Integrated Control System), σύστημα ελέγχου γκαζιού ride by wire και ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (traction control).

 

Η F3 675 θα είναι διαθέσιμη από τους επίσημους αντιπροσώπους στην τιμή των 11.990 ευρώ και από το τέλος Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη και με τον νέο EAS σύστημα στην τιμή των 12.390 ευρώ. Η Brutale 675 θα βγει στην παραγωγή τον Ιούνιο του 2012 και θα είναι διαθέσιμη σε δυο τύπους: στάνταρ έκδοση με 8.990 ευρώ και EAS έκδοση με 9.390 ευρώ.

 

Να σημειώσουμε ότι οι παραπάνω τιμές αφορούν στην Ιταλική αγορά, με τις τιμές στην Ελλάδα να διαφοροποιούνται σε κάθε περίπτωση.

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Θανάση Arthur Σίσση

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο PistaGP κράνος της AGV

Χορηγοί